Hvordan til at plante mellem flise

January 21

Hvordan til at plante mellem flise

Den naturlige skønhed af en flise gårdhave eller pathway forstærkes ved at plante bunddække i det tomme rum mellem stenene. Ikke kun planter hjælp tie flise til det omgivende landskab, de også gøre en haven trail eller gårdhave føler mere indbydende. Planter, som typisk anvendes i nærheden af fliser er lavtvoksende, hårdføre og kræver ikke beskæring eller slåning. De holder også ukrudt ned, hvilket ofte betyder mindre vedligeholdelse end krævet af grus, sand eller barkflis bruges mellem stenene.

Instruktioner

•Dig ud af jord eller grus fyldstof mellem fliser ved hjælp af en hånd murske. Fjern øverst 1-2 inches af jord.

•Tag planter fra deres gryder eller plast plantning celler. Drej potten eller celle op og ned og forsigtigt ryste planten ud. Du kan skubbe mod bunden af tynd plastic Potter og celler til at hjælpe med at få anlægget. I modsætning til andre typer af planter er det okay, hvis nogle af rødderne af bunddække planter er beskadiget mens du fjerner dem fra puljen. Lavtvoksende bunddække planter at spredningen i en busket måde i stedet for at sende ud længe løbere arbejde bedst mellem fliser. Planter, der sædvanligvis anvendes mellem fliser er uldne timian, Pink Chintz timian, romersk kamille, skotsk mos og Blue Star slyngplante.

•Spread rødder af forsigtigt gribe dem med en hånd på hver side og langsomt trække dem fra hinanden. Det er OK, hvis et par rødder bryde væk i bunden, men sørge for at holde rødderne nær anlægget intakt.

•Dig ekstra små huller, omkring 2 inches dyb, mellem fliser hvor du vil placere enkelte planter. Afstanden varierer blandt planter, men for de mest populære, uldne timian, Pink Chintz timian og Blue Star creeper, 6 inches mellem planter er standard. Langsommere spredning planter som skotsk moss og romersk kamille kan plantes tættere, omkring 4 inches fra hinanden. Da bunddække planter er beregnet til at sprede og mødes med hinanden, afstanden er ikke kritisk, men placere dem for tæt på hinanden, inden for 2 til 3 inches, kan få dem til at konkurrere med hinanden om næringsstoffer. Afstand mellem dem længere fra hinanden, såsom 8 til 12 inches, er acceptabel, men det vil tage længere tid at dække det tomme rum mellem fliser.

•Sæt planter i huller, udfylde omkring planten med jorden gravet ud af hvert hul. I bunden af hver plante bør være selv med eller bare lidt nedenfor den øverste kant af flise. Hvis jorden er ujævn, fylde i lav områder med snavs eller lavere høj områder ved at fjerne yderligere jord. Fliser, der er ujævn skal udjævnes inden plantning af løfte dem op og placere små grus stykker i lave steder.

•Kapacitet hver plante. Indsæt din finger 2 inches i jorden for at sikre vandet har trængte langt nok til at nå rødderne. Hvis jorden er tør på 2 inches dyb, vandet igen før toppen 2 inches af jord er fugtig.

•Mix sammen lige dele sand og øverste jord.

•Spread sand og jord blanding mellem fliser, stampning eller at trykke det ned meget let, lige nok til at holde det på plads. Blandingen skal forblive løs nok til at give god dræning og rødderne af den nye beplantninger spredes nemt.

•Kapacitet regelmæssigt, at holde jorden konstant fugtig, indtil planterne er veletablerede.

Tips & advarsler

  • Trække større planter fra hinanden og opdele dem i to eller tre sektioner for plantning til at dække flere område samtidig køber færre planter.
  • Ikke træde på planterne, indtil de er veletableret og begynder at sprede. Selv hårdføre planter, der kan modstå mund trafik kan kæmpe hvis gik på nyplantede.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com