Sådan Beskær et Texas Bird of Paradise

January 21

Texas Bird of Paradise (Fabaceae Caesalpinia gilliesii) vokser til 8 fod høj med en 6-fods spredning når moden. Det har fine flagrende blade og producerer klynger af gule blomster med lange røde støvdrager i løbet af sommeren. Selv om det er en native Argentina, det er naturaliseret i hele de tørre klippefyldte dele af sydvestlige Texas, og er vokset i popularitet som en plante for lav vedligeholdelse landskaber i de vestlige to-tredjedele af Texas. Texas Bird of Paradise trives i områder med veldrænet jord og lav fugtighed. Det er egnet til dyrkning i USDA gartneri plante hårdførhed zoner 8-11.

Instruktioner

•Prune Texas Bird of Paradise i vækstsæsonen at give det en kompakt form. Nye grene vil danne fra stedet langs grenen, hvor den blev skåret. Skære enkelte lemmer i en vinkel lige over et blad node, som er det hævede område, hvor en leaf former. En ny gren vil danne fra noden blad og vil vokse i retningen. For eksempel, skåret over en blad-node, der peger udad for at forhindre vækst af lemmer, der krydser hinanden. Sveske for figuren ikke mere end en gang om året. Klipning planten så ofte som en hæk falder blomst produktion og tilskynder tyk vækst i slutningen af tynde nye lemmer.

•Klippe døde og syge lemmer fra Texas Bird of Paradise træ når de er synlige. Dette er normalt i det tidlige forår eller vinteren, når planten er hvilende. Trim off lemmer, der krydser eller gnide mod hinanden. Trim lemmerne du ønsker at fjerne tilbage til stammen eller en vigtigste gren. Trim til kraven eller det hævede område hvor lemmer er knyttet til anlægget. Dette giver området snit til at helbrede hurtigere end hvis snittet er lavet flugter trunk eller vigtigste legemsdel.

•Trim nederst grene fra Texas Bird of Paradise hvis du gerne vil give det en træfigur. Trim ikke mere end 1/3 af lemmer fra bunden af anlægget på et tidspunkt til at forhindre understreger anlægget. Beskære i forår før bladene vises, så du nemt kan se grenene til at fjerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com