Pool hegn forordninger i Texas

January 21

Pool hegn forordninger i Texas

Swimmingpools ligger på boligejendomme kan være farlige, hvis de kan tilgås uden opsyn unge børn. Derfor har staten Texas bestemmelser indeholdt i kapitel 757 af staten sundhed og sikkerhedskode, der kræver puljer til at være omgivet af hegn.

Pool hegn dimensioner

Hegn, der omslutter bolig swimmingpools skal være mindst 48 inches i højden, målt fra siden længst væk fra poolen. Og huller i bunden af hegnet skal ikke være bred nok til at tillade en kugle med en diameter på 4 tommer passere.

Pool hegn Gates

Porte, indbygget i en pool hegn, skal være selvlukkende, hvilket betyder, at de vil falde lukkede automatisk når du giver slip på dem. Porten har derudover en lås, der vil automatisk Fastgør lukke, når porten lukkes.

Windows og skærme

Hvis swimmingpoolen blev bygget efter 1. januar 1994, kan ikke væggen i en bygning bruges som en del af en pool kabinet, medmindre alle stueetagen windows er rettet permanent lukket. Hvis puljen blev bygget før 1. januar 1994, vinduer i enhver væg omslutter poolen skal have en låsen, og enhver skærme på vinduerne skal fastsættes af låsene eller skruer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com