Hvordan du kan genbruge en forseglede bly batteri

January 21

Forseglede bly batterier er almindeligt anvendt i husholdningsenheder såsom videokameraer, computere, bærbare radioer, tape-afspillere, mobiltelefoner og plæneklipper startere. På grund af kviksølv-holdige og genopladeligt batteri Management Act, der blev vedtaget af Kongressen i 1996, er det ulovligt at bortskaffe disse batterier med din almindelige husholdningsaffald, på grund af miljøhensyn. For at lette genbrugsprocessen, at amter og store detailhandlere deltage i batteri genanvendelse programmer.

Instruktioner

•Naviger i webside, miljø, sundhed og sikkerhed Online kalder 2 genbruge (Se ressourcer).

•Indgående dit postnummer i boksen "Find A genanvendelse placering" og tryk "Go." En skærm vises som viser alle mulighederne for genanvendelse forseglede bly batteriet inden for dit community. Denne liste omfatter store detailhandlere, såsom WalmMart, RadioShack, Office Max, Lowes og Home Depot. Alle deltage i landsdækkende batteri genbrugsprogrammer, samt lokale forretninger og county genbrugsprogrammer.

•Vælg den placering, der virker bedst til dine behov og aflevere batteriet. Mange steder har en grøn pap genanvendelse bin mod forsiden af butikken for batterier. Hvis du er usikker på hvor du skal placere batteriet, bede en associeret virksomhed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com