Sådan bruges ozonisatoren inde i hjem

January 21

Sådan bruges ozonisatoren inde i hjem

Du kan bruge enhedens ozonisatoren mange forskellige måder i dit hjem. Det er en potent oxidant almindeligt anvendt som en sterilant. En anden fælles brug er at holde mad friskere ved at forsinke mug og forfald. Ozonisatoren kan reducere chancerne for, du bliver nødt til at smide frugt, grøntsager og andre fødevarer, der ikke vare længe efter du køber dem.

Instruktioner

•Brug ozonisatoren i dit hjem til at holde råvarer friskere og varig længere. Placer din producere i en stor plasticpose. Tænde ozonisatoren og gør det muligt at cirkulere inde i posen med råvarer i 20 minutter, så Luk posen. Formålet med ozonisatoren er at dræbe bakterier og vira som det steriliserer maden.

•Sanitize dit hjem ved hjælp af ozonisatoren. Lukke døre og vinduer i området at være desinficeret. Tænd din ozonisatoren og derefter forlade lokalet. Lad det køre i en time, mens det sanitizes. Efter hjemkomsten til rummet. slå det og hurtigt Udluft ved at åbne vinduer og døre.

•Forbered ozonated vand med 5ml af kølige kildevand. Tænd ozonisatoren og tillade vand at være ozanated i mindst fem minutter. Vandet kan vare op til seks timer når du placerer det i en forseglet beholder i køleskabet.

Tips & advarsler

  • Brug ikke ozonisatoren nær urter og kosttilskud. Undgå oxidation.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com