Hvordan at ramme en stor dæk

January 21

Den maksimale unsupported span til en 2 x 8 tommer stråle er omkring 12 fod, så hvis du bygger et dæk, der er længere end 12 fod, det vil har brug for ekstra støtte. Den maksimale standard længde for en 2-by-8 bestyrelsen er 16 feet. Det gør en 16 af 16 fod dæk muligt og praktisk gennemførligt, vedhæftes huset som ene side og ved hjælp af præfabrikerede beton moler og bjælker. Tjekke bygningsreglementer, når du planlægger en stor dæk til forordninger om størrelse, støtte og andre faktorer. Bestemme jordbundsforhold; Du skal hældes beton footings for ustabile jord eller jord, der fryser og smelter i vinter.

Instruktioner

•Outline dæksareal med stakes og sejlgarn, arbejder fra et hus mur med en dør. Måle fra hjørne til hjørne med et målebånd og justere stakes, indtil de diagonale afstande er identiske, hvilket betyder, at dækket er firkantet. Mark steder for to linjer af molerne, 8 fod fra væggen, de anden 15 fod, med tre anløbsbroer i hver linje, to på siderne 1 fod inde dæk kant og en i midten.

•Tag nederste lag af sidespor Parlamentet om at udsætte rand tværbjælke på hus væg, typisk en 2 x 8 tommer stråle. Installere et 16-fod 2 af 8 finans board, fastgjort til rand tværbjælke med lag bolte, der har en skrue-punkt og en bolt header. Bore pilot huller gennem finans, niveau det med et niveau, derefter køre bolte med en skruenøgle. Plads lag bolte ca 2 fødder fra hinanden og tumler dem så alle ikke er kørt i samme højde i bestyrelserne.

•Measure højde af finans fra jorden og sted molerne støtte 6 x 6 tommer lodrette stillinger med fjernlys 6 af 6 på toppen. Grave ud snavs eller hæld footings under molerne så toppe af bjælker på dem vil være 2 inches under højden af finans, til at oprette en hældning væk fra huset. Sikre præfabrikerede molerne og brug en plan for at få dem plumb. Bruge molerne med indbygget beslag til støtte for lodrette stillinger.

•Klippe seks 6-af-6-tommer stillinger til den korrekte højde og fastgør dem i pier parentes med galvaniserede skruer, drevet med en skrue pistol. Brug en plan til plumb dem. Lå to 16-mund-lange 6 x 6 tommer bjælker på toppen af stillinger. Fastgør dem med 16d indramning negle toenailed diagonalt med en hammer eller brug metal tværbjælke beslag til at sikre bjælker, parallelt med bestyrelsens Finans.

•Installer otte 2 x 8 tommer strøer mellem finansmodulet og ydre bjælken, på tværs af center stråle. Fastgør strøer i finansmodulet med metal tværbjælke bøjler, fastgjort til finans og tværbjælke med 8 d galvaniseret søm. Toenail tværbjælke center og ydre bjælker med indramning negle. Sæt to strøer 4 inches i fra slutningen af finans; plads andre 24 inches fra hinanden indbyrdes.

•Nail metal blinkende oven på finans, ene side over 2-tommer toppen, det andet hus mur. Fastgør blinkende med rullesten negle til hus beklædningen; Læg ikke nogen negle i det vandrette plan. Erstatte sidespor til inddækning. Sæt 4 x 4 tommer railing stillinger på de fire hjørner og over center stråle. Fastgør disse med indramning negle drevet gennem strøer og toenailed fra de udvendige kanter.

•Dæk dæk med 1-tomme gulv, enten tunge og groove eller butt-ende med sider sat tæt sammen. Nail gulve på strøer med galvaniserede søm. Skære gulvbelægning boards med en rundsav fornødent til at rumme railing stillingerne. Sætte en 2 x 8 tommer fælg tværbjælke omkring ydersiderne af dækket. Afslutte dækket ved at gøre et rækværk af 2 x 4 tommer spindler og skinner.

Tips & advarsler

  • Prøv ikke dette alene. Har mindst én helper.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com