Om Pacific blødende hjerte planter

January 21

Pacific blødende hjerte (Dicentra formosa) er en urteagtige flerårig plante, der producerer et væld af prangende pink blomster. Denne plante er almindeligt anvendt i både bolig- og erhvervsejendomme landskaber som en prydplante.

Vækst

Dette anlæg modnes til 1-2 fødder i højde og bredde. Den fjer-formede blade er meget ligesom en bregne. Denne plante udbytter klynger af pink eller lilla hjerte-formede blomster, der blomstrer fra marts til juli. Hver blomst har en lang stilk og indeholder nektar.

Klima

Pacific blødende hjerte trives i USDA hårdførhed zoner 4 til 8 og foretrækker at blive plantet i solen i områder med kolde somre og i skyggen i steder med varmt vejr. Inden for de Forenede Stater findes disse planter oftest i Californien, Massachusetts, Oregon og Washington. Når fundet i deres oprindelige miljø, bor den Pacific blødende hjerte i kølige, fugtige skove.

Jord

Pacific blødende hjerte vokser godt når de plantes i fugtig, veldrænet jord. For de bedste resultater, bør planten dyrkes i humusrig jord. Når plantet, denne plante kræver lidt vand men bør være mulched regelmæssigt med rådnende humus for at give planten med de næringsstoffer den har brug for at trives.

Formering

Pacific blødende hjerte planter har jordstængler, opdele og statsstøtte i udbredelsen af blødende hjerte. Naturligvis, disse jordstængler kan falde til jorden og resultere i spredning af planten. Myrer er ofte krediteret for at sprede frøene til denne plante. Når de plantes i hånden, skal disse jordstængler plantes i våde ært Potter med øjet af rhizom på jorden. Det vil tage et år for anlæg til at bære blomster, men mange år før stiklinger vokse fra moderplanten. Frø til Pacific blødende hjerte plante er let tilgængelige kommercielt.

Wildlife værdi

Nektar produceret af Pacific blødende hjerte plante blomster tiltrækker både kolibrier og humlebier. Disse blomster kan være meget gavnligt for lokale dyreliv, men de er også giftige for mennesker. I nogle tilfælde, kan kontakt med dette anlæg forårsage mindre hudirritation for et par minutter efter kontakt med saften af planten. Hvis forbruges, kan denne plante forårsage skælvende, svimlende, opkastning, diarré, kramper og besværet vejrtrækning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com