Hvad er et Bump nøglen?

January 21

En bule nøgle kan bruges til at vælge en lås. Det er kendt som en 999 nøgle eller master nøgle. Med den rigtige teknik, vil det åbne en tumbler lås.

Historie

Bump keys blev oprindeligt brugt af Låsesmede til hurtigt og effektivt åbner en lås. De bump nøglen gør gøre ikke skade på låsen. Indtil 2005 blev de en ukendt ressource for picking låse. Men i 2005 en hollandsk TV-show viste hvad de var, og hvordan de bruges.

Funktion

Bump nøgle bruges til at knække pin tumbler låse. Nøglen passer særlige typer af låse. Det er gemt, således at når det er ramt, det udløser pins i rysteapparatet.

Typer

Bump kan nøgler være en vilkårlig tast, der passer til en lås. Enhver pin tumbler lock kan åbnes ved hjælp af et bump nøgle. Men hvis der er patent på nøglen, at lave en kopi med traditionelle midler vil være meget vanskeligere.

Overvejelser

Centrale bumpe er ekstremt støjende og larmende. Selv om det er effektivt, er at støj højt nok til at blive hørt, hvis du var i dit hjem og et bump nøglen blev brugt på din dør.

Forebyggelse/løsning

Høj kvalitet sikkerhedslåse gøre nøgle bumpe næsten umuligt. Elektroniske, magnetiske og roterende disk låse kan ikke manipuleres på alle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com