De bedste tomatplanter til at vokse i Texas

June 17

De bedste tomatplanter til at vokse i Texas

Tomater er en af de mest populært dyrkes grøntsager blandt baggård gartnere. Texas' varmt klima er velegnet til denne sol-elskende plante, med Cornell University rapporterer, at omkring 900 acres af Texas landskab hostet tomatplanter i 2009. Selv om mange tomatsorter klarer sig godt i staten, kommer flere specifikke sorter anbefalede af texaner universiteter og master gartnere.

Røde kirsebær

Røde cherrytomater kommer anbefalede af Texas A & M University. De er bedst kendt for deres ekstra sød, mundrette frugt, siger "Den komplette Guide til dyrkning tomater." Anlægget har varierende højder afhængigt af om du er voksende en busk eller vin version af kirsebær tomat, og frugten er typisk klar til høst inden 80 dage efter plantning.

Roma

Forskellige roma sorter, såsom "San Marzano" og "Viva Italia," kommer rost af Tom Wilten, en texaner master gartner interviewet af "The Dallas Morning News," der bemærker, at disse sorter er bedre i stand til at håndtere den overdreven varme i Texas i løbet af vækstsæsonen. Disse tomater har blomme-formede frugter og er bedst kendt for deres anvendelse som en konservesfabrikker tomat på grund af deres faste kød og tyk hud. Frugt modenhed tid varierer, men typisk tager 70 til 80 dage.

Stort sæt

Som navnet antyder, producerer sorten "Stort Set" arv-style tomat frugt svarer til de fleste bøf tomatsorter. Texas A & M University anbefaler denne sort for texaner gartnere, der ønsker at stor-mellemstore frugt, som andre store frugter sorter ikke håndtere varmen godt. Denne vin-stil sort vokser op til 96 inches høj og er klar til høst senest tre måneder efter plantning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com