Hvordan at ramme en indkørsel med fliser

January 22

Plain blacktop eller beton indkørsler er pænt og ryddeligt, men de kan blive kedeligt at se på. Opretter en indkørsel grænsen ved hjælp af nogle af de mange stilarter af sten og mursten brolæggere på markedet, giver lidt ekstra stil. En kant af brosten giver også nogle strukturelle fordele, som beskyttelse mod plantevækst og smuldrende kanter på grund af biler og vejret. Hvis din indkørsel er allerede på plads, og du ønsker at forbedre sit udseende og sin funktionalitet, ramme det med asfaltudlæggere.

Instruktioner

•Brug din skovl til at grave en 8-tommer-dyb, 12-tommer-dækkende skyttegrav omkring 12 inches i bredden langs hele længden af begge sider af din indkørsel. Brug din komprimator at trykke jorden ned og skabe et solidt grundlag.

•Lay omkring 4 1/2 inches af grus til din skyttegrav og bruge din komprimator for at presse det ned. Lægge om 1 tomme af sand over grus i din skyttegrav. Brug din komprimator at trykke det ned og skabe et fast fundament for din asfaltudlæggere.

•Build en smøre ud af dine 2 x 4 tommer stud og 1/2-tommer krydsfiner. Brug din saven til at skære stutteriet til en længde på 24 inches. Brug din saven til at skære krydsfiner til 6 af 12 inches. Brug din hammer og søm til fastgørelse krydsfiner til stutteriet, således at det dækker halvdelen af stutteriet, og hænger over stud kanten af 2 1/2 inches. Lægge afretningslag på kanten af din indkørsel, så krydsfiner ende hænger i renden. Skub afretningslag langs renden langsomt, således at det kvaliteter sandet. Fylde enhver lave steder og Gentag afretningslag proces. Sandet skal være plan og bør svare til indkørsel overfladen efter afslutningen. Test din sand højden ved at lægge en af din brolæggere på toppen af det. Brolægger bør være ca 3/8-tommer højere end indkørsel overflade. Hvis der ikke er tilstrækkelig højde, lægge mere sand, kompakt, afretningslag og teste igen.

•Brug din hammer til at drive et træ spil i hver ende af din skyttegrav. Bind en snor mellem de to indsatser. Placer en test brolægger i hver ende af strengen, hvor det forbinder til de to stakes. Skub strengen nedad, indtil den rører den øverste kant af prøven brikker. Brug denne linje som din højde guide, når æglæggende brikker.

•Lay din brolæggere langs kanten af indkørsel på toppen af din sand. Lægge din plast brolægger beslag på plads på bagsiden af din linje af asfaltudlæggere. Plast brolægger kantning har pilot huller på dens bageste hvorigennem pigge kan indsættes for at holde det og brolæggere fra at flytte ud af position. Indsæt disse pigge i huller langs den fulde længde af din indkørsel kant.

•Lay brolæggere omkring alle buede dele af indkørslen, og bruge din markør for at øjeæblet de nødvendige nedskæringer for at passe dem. Brug din våde saven til at foretage nedskæringer og lå cut brolæggere på plads som du klippe dem. Klippe flere asfaltudlæggere til mindre vinkler frem for opskæring én eller to til store vinkler. Dette vil skjule nedskæringerne og gøre kurven ser ens ud.

•Brug din gummihammer og et stykke af 1 x 6 tommer træ bord til niveau din asfaltudlæggere. Lå i bestyrelsen på tværs af din asfaltudlæggere og drive dem nedad fast med din hammer. Udfyld sømme omkring din brolæggere med tørt sand. Gentag udjævningsprocessen med din træ bord og kølle.

•Fyld plads bag din asfaltudlæggere og plast brolægger beslag med jord fra skyttegrav. Oprette en fast overflade ved komprimering af jorden, så dækker området med sod eller hvad dekorativt element kan du foretrækker.

Tips & advarsler

  • For at sikre en ren indkørsel kant langs som din brolæggere vil hvile, bruge din kolde mejsel og små sledge hammer til at bryde nogen lunser af asfalt eller beton, som kan overhængende side af din indkørsel. Fastgør en kridtstreg langs kanten til brug som en guide, og rengør væk mulden afsløret i løbet af processen.
  • Faldende sten kan forårsage alvorlig skade, så vær forsigtig, når at gennemføre alle trin i dette projekt.
  • Sørg for der er ingen ledninger eller vand/kloak linjer i bane i indkørslen før du begynder at grave.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com