Sådan installeres plastfolie Over Windows

January 23

Utætte vinduer gør os ubehageligt i koldt vejr og rigtig ubehageligt, når varmeregningen ankommer. Det er nemt at installere plastfolie over dine vinduer til at skære på kladder og varmeudgifter. Den mest effektive måde at gøre dette er at sætte plasten på ydersiden. Installeret denne måde det vil stoppe næsten alle kladder. Plast installeret på ydersiden af vinduerne vises usynlige inde fra huset.

Instruktioner

•Work på ét vindue ad gangen. Måle dimensioner af vindue, side til side og fra top til bund. Foranstaltning fra midten af træ trim som plastik skal dækker glasset og det område, hvor det er sat ind i et træ trim.

•Klippe plastfolie til størrelse. Tilføj 4 til 6 inches bredde og længde af vinduet måling for at lette installationen.

•Saturate en bomuld bold med sprit og tørre omkring træramme af vindue i det område, hvor du vil placere det dobbeltklæbende tape til lægger plasten. Dette vil hjælpe tape overholder træ og forblive der, indtil du fjerner den.

•Applicer dobbelt dobbeltsidet tape (inkluderet med vindue kit) til midten af vinduets træramme, inden du renses med sprit. Forlade opbakning på den øverste side af båndet for nu.

•Tag opbakning fra båndet øverst i vinduet. Åbne plast og placere den over båndet øverst i vinduet, så en tomme eller så at overhæng båndet. Derefter gøre det samme i bunden af vinduet, så siderne. Træk plastik stram, før du lægger det på båndet.

•Brug barberblad til at trimme det overskydende plast hængende over tape rundt i kanten af vinduet, så det ikke flap i vinden.

Tips & advarsler

  • Plast kommer i vinduet mellemstore stykker i kits. købe et kit, der passer til bredden på dit vindue. Det er nemt at trimme plast til den korrekte længde af dit vindue uden udspiller sig det til sin fulde bredde. Møntsæt plast og selvklæbende findes i flere størrelser på hjem forbedring, hardware og discountbutikker.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com