Standard udstyr til en Gas tørretumbler

January 23

Installation af en gas tørretumbler kræver en vis viden om standard fittings. Ordentlig fittings kan købes på hardware, VVS eller hjem remodeling butik. Nogle stater kan kræve licenserede blikkenslager, gas montør eller entreprenør til at fuldføre installationen. Uanset hvem installerer gas tørretumbler, kan forstå grundlæggende om typer af beslag for gasforbindelserne hjælpe med forhindre lækager og pres spørgsmål.

Beskrivelse

Fittings konstrueret til en gas tørretumbler er metal stik, som albuer og adaptere, der slutte sig og tilslutte rørene fra tørretumbleren til hjemmets gas kilden. Fittings kan ændre retningen af gasstrømmen eller regulere og blokere for strømmen efter behov. Gas tørretumbler fittings leveres ikke normalt når du køber en gas tørretumbler - køberen eller installer skal købe dem separat. Dog vil installation retninger skitsere elementer, som er nødvendige og hvad ordentlig samling af fittings skal være.

Albuer

En albue er den første montering knyttet til tørretumblerens inlet gasledning--de rør, der fører direkte ind i tørretumbler systemet og er en del af den tørretumbler udstyr. Albuen strækker sig fra faste fjorden rør og vender strømmen af gas. Albue tråde skal matche gas fjorden rør til en stram pasform. Albuer og andre fittings må aldrig genbruges due til at bære; altid erstatte fittings når du installerer en ny gas tørretumbler eller opdatere tørretumbleren med en udskiftning model.

Adaptere

En adapter er knyttet til albuen og aldrig lægger direkte til tørretumbler er gas fjorden rør. Flare slutningen af kortet er afvist fra tørretumbleren og bruges til at vedhæfte en fleksibel, metal gas linje stik. Den kvinde eller flare ende af adapteren holdes fri af fugemasse, olie og fedt til en stram pasform.

Andre adaptere

Adaptere er placeret i begge ender af den fleksible gas linje; den anden adapter er forskellig fra den første adapter. Den anden adapter omfatter et rør stik, som bruges til at kontrollere gas indgangstryk. Den tredje adapter, knyttet til stikadapter røret indeholder en gas shut-off ventil, som typisk forbindes til hjemmets gasforsyning.

NPT Pipe

Gas tørretumblere og andre gasapparater, bruge en national standard rør gevind kendt som ikke-Spredningstraktaten. NPT bruger en tilspidset tråd på fittings med gevind og rør - standarden giver mulighed for købere at købe fittings at match gevind rør. NPT er en standard, der er defineret i fællesskab af American National Standards Institute, kendt som ANSI, og det amerikanske samfund af Mechanical Engineers, kendt som ASME. NPT rør til en gas tørretumbler bruger en mandlige tråd og alle fittings knyttet til NPT pipe bruge et indvendigt gevind. Threading effektivt sæler koblingen og forhindrer en gas lækage. Tilføjelse af et rør sammensatte på hver kobling yderligere sæler montering.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com