Typer af blomster dyrkes om sommeren

January 23

Typer af blomster dyrkes om sommeren

Sommeren er sæsonen af strålende landskaber og herlige farver. Blomster af sommeren bringe glæde for os alle. De vidunderlige dufte glæde vores sanser og tilføje skønhed til alt omkring os.

Roser

Roser kræver masser af fuld sol, og eftermiddagssolen er bedst, da det tørrer bladene og hjælper med at forhindre svamp og sygdom.

Freesia

Freesier opstod i Sydafrika og kommer i en stor vifte af farver. De har en sød, semi-lys duft, ligner duften af blomster bad sæbe.

Hortensia

Hydrangea blomsten, selv er lavet af hundredvis af små blomster klyngedannelse sammen. Blå, pink og hvid er de mest almindelige farver, men på grund af klynger, er sjældent farver virkelig kun én farve. Hortensia foretrække skygge, især i meget varme områder, og vokse godt på fugtig, veldrænet jord.

Nellike

Nelliker kræver fuld sol og veldrænet jord. Selvom stadig betragtes som en sommerblomst, er nelliker hurtigt ved at blive populære Vinter blomst så godt.

Gladiolus

Gladiolus propageres fra små cormlets og foretrækker fuld sol og meget varme temperaturer. Fordi bladene er formede som sværd, gladiolus kaldes undertiden sværd lily.

Chrysanthemum

Krysantemum kommer i en lang række stilarter. De kan ligne Tusindfryd eller være figurer som knapper eller pomponer.

Daisy

Tusindfryd er sandsynligvis de mest populære blomster i Nordamerika. Tusindfryd foretrækker fuld sol og rig, veldrænet jord. Udover at være en smuk blomst modellen, daisy blade er spiselige og bruges ofte i salater.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com