Sådan bruges en Hoover opretstående støvsuger med vedhæftede filer

January 23

Bruge Hoover opretstående støvsuger vedhæftede filer korrekt, så du få hver tomme af støv og pet hår dine gulve og møbler. De vedhæftede filer kommer med støvsugere at gøre rengøring job lettere. Nogle rengøringsmidler kommer med vedhæftede filer, der passer lige ind i lagerområdet af støvsugeren, og nogle modeller har større og kraftigere vedhæftede filer, som du vil gemme et andet sted.

Instruktioner

•Brug den teleskopfunktion håndtag for at vedhæfte til vakuumslangen til at få adgang til svært tilgængelige steder, såsom loft, under sengene og bag møbler. Den vedhæftede fil snaps i vakuumslangen på bagsiden af vakuum.

•Sæt rækkevidde slange der er tilgængelig på nogle modeller til at give dig mere slange for høje steder, at du skal støvsuge. De fleste slanger strække til 5 eller 6 fod. Slangen er godt for støvsugning trapper uden støvsuger langs til hvert trin. Holde vakuum i bunden af trappen og arbejde dig opad.

•Brug gulv børste, der er tilgængelig på nogle modeller for trægulve og komme under lave møbler. Tillægge de teleskopfunktion håndtag gulv børste. Hvis du har brug for mere af en rækkevidde, tillægger den teleskopfunktion håndtag reach slange.

•Brug den mindre afstøvning pensel til støvsugning tabeller og sarte overflader, som du ikke ønsker at ridse. Vedhæfte penslen til de teleskopfunktion håndtag eller de vakuumslangen.

•Sæt møbler dyse til de vakuumslangen eller teleskop-håndtag at støvsuge møbler og bil polstring. Tryk på dysen fast på møbler til at få alle de støv og snavs.

•Brug sprækkemundstykke at komme ind svære at nå hjørner og steder, der støvsuger eller gulvet pensel ikke kan nå. Fastgør værktøjet til vakuumslangen eller teleskopfunktion håndtag og guide den langs hjørner og væggen kanter.

•Brug den pet-hår rengøring værktøj, der er tilgængelig på nogle modeller til oprydning dyrehår fra møbler og sengetøj. Føje værktøjet til teleskopfunktion håndtag eller vakuumslangen til at bruge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com