Hvor ofte har du brug at dræne en saltvands-swimmingpool?

June 17

Der er fordele og ulemper til at have en saltvands-swimmingpool. Du skal dræne pool mindre hyppigt end hvis du manuelt datafangstssystem en pool, men saltvand anses forurenende stof af EPA og du nødt til at følge bestemte retningslinjer til at sende den ned afløb. Du skal tømme din pool hvis saltholdigheden stiger over 6.000 ppm (dele pr. million).

Fordele af saltvand

Med et saltvands-swimmingpool, kan du nyde den blødere og glattere fornemmelsen af vandet, plus du behøver ikke at bruge penge på klor eller chok. Vandet lugter ikke som klor og naturligt afviser algevækst. Da der er ingen skrappe kemikalier, er fælles irritationer som røde øjne og svømmer øre næsten elimineret. Da stabilisator niveauer kontrolleres med salt vand systemer, kan du undgå at dræne pool så ofte.

Dræning procedurer

Du skal tjekke med din lokale regering vedrørende afdrypning procedurer. For eksempel, skal du måske en tilladelse og også oplysninger om, hvor til at disponere over vandet. Fordi vandet ikke er chlorerede du ofte kan lade vandet afløb til en kloak udrensning eller regnvand fastholdelse bassin.

Balancing saltholdighed

Du absolut nødvendigt at dræne vand fra poolen, når saltindholdet når en 6.000 ppm niveau. Mest salt vand puljer bør opretholdes med en saltholdighed på 2.500-4.000 ppm. Det beløb du afløb afhænger på hvordan forhøjet saltholdighed niveauer er. Du kan genoprette balancen saltholdighed niveau ved at fortynde pool med nye friske vand. Nogle pool udstyr og beton kan være tæret og beskadiget af høj saltholdighed niveauer, så hold niveauerne til den sats, der er foreslået i ejerens manualer for disse stykker udstyr.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com