Hvordan man Wire en Honeywell CT87N

June 18

Honeywell CT87N er en af modellerne i varemærket analog-dial Honeywell "Runde"-serien, er ofte installeret af husejere og entreprenører for pålidelige, simpelt klimastyring. Denne særlige model styrer din ovn og klimaanlægget. Det er kompatible med systemer, der omfatter mellem fire og seks magt og kontrol ledninger. Du wire CT87N ved at forbinde ledningerne til systemet til terminalerne af termostaten. Det er afgørende at matche bogstavkoder af systemet ledninger med de tilsvarende koder på din Honeywell CT87N terminaler.

Instruktioner

•Drej off afbrydere eller fjerne sikringer, der styrer elektrisk strøm til din ovn og dit klimaanlæg.

•Tag forsiden og mekanismen af din gamle termostat. Bortskaffe termostat ifølge lokale affald regler for kviksølv, hvis det har en mercury termometer tube eller markeres med en mercury advarsel.

•Sæt et lille stykke afdækningstape til hver tråd og mærke det med bogstavet i terminalen, det er fastgjort på bundpladen af din gamle termostat. Se bort fra farven på hver ledning og markere dem kun ifølge brevet præget på din gamle vægpladen. Afbryde hver ledning én efter én.

•Tag bundpladen. Bøje ledninger over hullet i væggen efterladt af den gamle termostat, så de ikke falder bag væggen.

•Thread ledninger gennem den rektangulære åbning i bunden af din nye Honeywell CT87N termostat. Juster termostat med væggen og bruge en plan til at placere det, hvis det ønskes. Markere positioner af både skrue monteringshuller på siderne af bundpladen. Fjerne termostaten og være forsigtig med ikke at lade ledningerne falde bag væggen.

•Drill huller i de markerede punkter og bruge en hammer til at trykke et (forudsat) plastik anker i hvert hul. Trække alle ledninger gennem dækplade hvis du bruger en og derefter den rektangulære åbning i bunden af termostat base.

•Line montering huller med ankre og skrue hver montering skrue fast i sit anker.

•Match bogstaverne du har markeret på etiketten bånd af en af ledningerne med det tilsvarende bogstav præget på venstre side af den venstre klemmerække eller i højre side af den lige klemmerække.

•Sæt enhver wire mærket "R-" "RH," "4" eller "V" i "R" terminal, enhver "G" eller "F" wire til "G" terminal, enhver "W", "W1" eller "H" wire i den "W" terminal og enhver "Y", "Y1" eller "M" wire til "Y" terminal. Hvis du har en wire for både "R" og "Rc" terminaler, skru begge terminal skruer og fjerne metal jumper forbinder dem, før du indsætter stikproppens. Brug ikke C eller X wiren overhovedet. Hvis du har en varmepumpe og et "O" og "B" wire, Tilslut ikke "B" wire. Dække udsatte slutningen af alle ubenyttede ledninger med elektrisk tape og skubbe dem bag væggen.

•Løsn terminal skruen, Indsæt den udsatte ende af wiren fast i den terminal slot, og spænd skruen. Slæbebåd på wiren og sørg for, at det ikke kommer ud af slidsen. Hvis den gør, skal du gentage dette trin.

•Gentag trin 8 og 10 for hver resterende ledning.

•Indstil fan skifte i midten af termostaten base til "E" Hvis du har en varmepumpe eller elektriske opvarmningssystem. Flyt holdninger af de to cyklus skifter efter indstillingerne for din type af system. Juster tappene nederst i dækslet termostat med lugs i basen og fastgør dækslet på plads.

Gendanne magten til dit system og indstillet på drejeknappen, opvarmning/afkøling switch og fan switch som du ønsker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com