Tips til udendørs Ivy planter, der dør

January 25

Anlægget engelsk vedbend (Hedera helix) er hjemmehørende i Europa, Vestasien og Nordafrika, men er vokset landsdækkende i USA, ifølge Plant Conservation Alliancens fremmede plante Working Group. Engelsk vedbend er en evergreen vin plante, der knytter sig til forskellige strukturer og træer. Engelsk vedbend anses en invasive arter og uønskede i mange områder, men er også en populær prydplante. Dårlige miljøforhold og forskellige sygdomme kan dræbe den solide voksende engelsk vedbend.

Phytophthora Root Rot

Forårsaget af svampe patogenet Phytophthora palmivora, kan root rot af ivy anlægget være en potentielt dødbringende sygdom til engelsk vedbend planter. Svampen invaderer anlægget gennem underjordiske rodsystemet. I perioder med kraftig regn eller stillestående vand ophobning i jorden, svampen formerer sig og angriber sårbare planter, herunder ivy. Ifølge University of Floridas Institut for fødevarer og landbrugs videnskaber består symptomer på en root rot infektion af blad visnesyge, plante visnesyge, roden die-back og misfarvning på både blade og stilke af anlægget. Svampe patogenet kan også inficere fugtige blade over jorden, som efterlader læsioner og misfarvning på blade overflader. Kontrol for root rot af ivy planter består af benytter veldrænet jord og fungicid.

Jord næringsstoffer niveauer

Alle planter har brug for en blanding af nitrogen, phosphor og kalium for sund vækst. Disse næringsstoffer er primære makronæringsstoffer findes i alle former for organisk og uorganisk gødning. Selv om den engelske ivy ikke kræver høj næringsstof niveauer, N-P-K nøgletal i jord skal være 1:1:1, 2:1:2 eller 3:1:2 til sund vækst, fastslår University of Georgia Cooperative forlængelse. Dårlig jord næringsstoffer niveauer kan føre til svag plantevækst, følsomhed over for skadedyr og sygdomme og plante død, ifølge jord Science Education hjemmesiden fra NASA. Jord test, udført af universitetsbaseret eller private laboratorier, hjælpe med at bestemme hvor meget gødning, hvis nogen, at føje til jord for ivy planter.

Mealybugs

Mealybugs er små, ikke pansret skjoldlus, som er almindelige i fugtige, fugtigt klima. Disse insekter æder planter i små masserne, der vises hvide og bomuld-lignende. Ifølge University of Floridas Institut for fødevarer og landbrugs videnskaber, symptomer på en mealybug infektion består af forkrøblede plantevækst, sodede mug infektion og lokaliserede plante død. Selvom mealybugs sjældent gør nok skade på den engelske ivy at dræbe hele planten, er insekter ansvarlig for grimme død på visse områder af anlægget. Behandling af en mealybug infektion består af ved hjælp af syntetiske insekticider på jorden omkring planten. Men god jord dræning er påkrævet for at forhindre phytoxicity, hedder den Universitetsinstitut.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com