Hvor hen til Setup en 220 elektriske Service

January 25

Den samme elektriske service panel, der leverer 120 eller 110-volt strøm til lys og forretninger i et hjem giver også 240 eller 220 volts strøm til større apparater såsom vandvarmere, komfurer, ovne og elektriske tørretumblere. 220 volts ledningerne er tykkere end dem, der anvendes til fælles husstand kredsløb. Hver 220 volts kredsløb er dedikeret til et bestemt apparat eller outlet i modsætning til 110-volt kredsløb, der indeholder alle lysene og udtag i flere rum. En dobbelt breaker trækker to gange strøm af en 110-volt tilslutning til at køre 220 volts service til et apparat.

Instruktioner

•Anvend en stud finder på væggen i nærheden af lokationen 220 apparat at finde væggen studs. Vælg en placering til den junction boksen ved siden af en af studs. Bruge papir mønster, der kommer med pakken samledåsen til at få den nøjagtige størrelse af væg hullet behov. Skær et hul i væggen til at passe den elektriske boks med én side mod stud benytter en gipsvæg sav.

•Drej "Main" magt skifte i din elektriske panel til den slukkede position. Parameteren vigtigste breaker vil være tydeligt mærket. Fjern de skruer, der holder dækslet på boksen breaker med en kærv skruetrækker. Vælg en dobbelt pole breaker og elektrisk kabel, der passer til behov af apparatet. En vandvarmer muligvis kun en 30 amp breaker og 10 måle elektrisk ledning til 220 volts strøm. En elektrisk vifte kan kræve en 50 amp breaker og 8 eller 6 gauge ledninger.

•Klippe 10 inches af den ydre jakke off den elektriske kabel i begge ender med en hobbykniv. Fratage de isolerede ledninger i begge ender med bidetang at afsløre 3/4 af en tomme af nøgne wire. Tape 220 volts ledningerne i den ene ende af kablet til en fisk tape med elektrisk tape. Fjerne en af de metal plader fra en knock-out i boksen breaker med tænger. Tryk fisk båndet gennem knock-out og op inde i væggen og loftet. Hente fisk båndet inde i loftet og skubbe den ned af væggen til åbningen skåret for det elektriske felt.

•Tag en knock-out i samledåse med tænger. Tage den elektrisk tape off fisk tape og skubbe ledningerne gennem knock-out hul. Sikker elektrisk boksen til stutteriet med de medfølgende træ skruer ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Dække de nøgne ledninger ender med wire nødder. Med henblik herpå er klar til at ledning til et apparat eller afsætningsmulighed for 220 volts service.

•Løsn en terminal skrue på jorden bus bar inde i boksen breaker. Jorden bus bar er en række terminaler holder de grønne eller nøgne kobbertråde. Skub den nøgne kobber jordledning fra den elektriske kabel i terminal skrue hul. Spænd skruen fast. Sikre den hvide neutrale ledning til den neutrale bus bar på samme måde. Den neutrale bus bar holder flere hvide ledninger i en række af terminaler.

•Løsn terminalen klemmer på den dobbelte breaker. Indsæt den sorte ledning til én og stramme terminal skruen sikkert. Sikre den røde ledning på andre terminalen. Begge er varme ledninger og vil arbejde i enten terminal. Skubbe bagsiden af dobbelt pole breaker til et åbent sted på den varme bar, der holder breaker switche. Klip den kablede slutningen på plads på bus bar. Fjerne knock-outs på panelet dække foran dobbelt pole breaker. Sæt bagcoveret og spænd skruerne. Genoprette magten med hovedafbryderen, indtil du er klar til at ledning 220 volts kredsløb til et apparat eller outlet.

Tips & advarsler

  • Ikke udføre elektriske ledninger uden den rette uddannelse og erfaring. Elektrisk strøm forbliver levende på de ledninger og terminaler, der bringer magt i boksen breaker, selv når hovedafbryderen er slået fra.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com