Min tomat blade vender gul efter omplantning

January 26

Min tomat blade vender gul efter omplantning

Unormal farveændringer på din tomatplante bør kaste op en advarsel flag for dig. Hvis du bemærker, efter du har transplanteret dine tomater, at blade vender gul, bør du overveje, hvad kan være gået galt i transplantationsprocessen. Hvis det sker snart efter omplantning, er det normalt et problem med transplantation og ikke et nyt problem forårsaget i haven.

Mangel på kvælstof

Når der dyrkes i potning jord blander og Potter, der har været befrugtet omhyggeligt, tomatplanter er ikke sandsynligt at mangle for kvælstof. Men når de flyttes fra der kontrolleres placering i en jord plot og du teste ikke jorden på forhånd, du kan plante dem uforvarende i et område med lav kvælstof, som kan forårsage gule blade. Tilføje nogle organisk materiale eller kvælstofgødning bør bidrage til at afhjælpe problemet.

Blade brændende

Hvis en plante ikke er at få nok vand, især hvis varmen er høj, bladene kan blive svedet og drej til gul. Dette er et fælles problem i transplanterede planter, fordi rødderne ikke er forankret ordentligt og tegning vand den måde, de gør i en mere etablerede plante. Sikre, at dine tomater får vand nok på alle tidspunkter for et par uger efter de er transplanteret for at undgå dette problem. Ikke kingsize selv, da det også kan forårsage problemer. Beskadigelse af rødderne under transplantation forårsager også dette problem.

Tidlig Blight

En anden årsag til gule blade er tidlige blight. Denne svamp er spredt gennem mange forskellige midler, og det er vigtigt at holde øje med den. Hvis det viser sig på transplanterede tomatplanter er det sandsynligt at blys tidligere havde været et problem der. Den bedste måde at undgå dette problem er at rotere hvor du planter dine tomater ofte. Sædskifte og ødelægger planter så snart du bemærker blight at forhindre store udbrud.

Insekter

Hvis du transplantation tomater i et område, hvor insekter allerede er et problem, vil de hurtigt angribe den nye mad kilde, som du har indført i deres område. Mange forskellige insekter forårsager gulfarvning af bladene, så de angriber planter. Psyllids og bladlus gerne spise tomat blade og vil forårsage bladene bliver gule. Kig på bunden af blade om insekter er til stede og forårsager problemer. Andre insekter, forårsager bladet gulning i transplantationer omfatter spider mider og whiteflies.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com