Walnut Tree trimning

January 26

Walnut Tree trimning

Valnød refererer til 20 forskellige arter af møtrik-bærende træer tilhører Juglans plante familie. Seks valnøddetræer er hjemmehørende i USA, hvor sort valnød er den største, vokser 100 fod høje. Sådanne massive størrelse kræver en stærk struktur at forhindre træet i at vælte. Beskæring er den metode træ avlere bruger til at guide træer for at udvikle en sund form. Begynd at træne valnøddetræer til plantning, ved hjælp af "modificerede leder" system.

Instruktioner

•Plant træet og tæller fem knopper over Unionens graft. Skær toppen af træet ¼ tommer over det femte bud.

•Bury et træ spil ved siden af valnøddetræ på plantning. Binde den centrale trunk til spil til at træne det at være træets vigtigste stilk, den dominerende leder. Hvis træet har flere kufferter, fjerne alle de andre i bunden.

•Prune den vigtigste leder 5 fod over jorden i træets første hvilende sæson. Vælg fire til seks sidegrene at bevare. Vælg stængler, der er mere eller mindre jævnt fordelt fra hinanden rundt om stammen. De bør også være i forskellige højder. Fjern alle andre laterale kviste. Trim beholdt laterale stænglerne tilbage til to knopper. Foretage beskæring nedskæringer ¼ tommer, ovenfor knopper og med en 45-graders vinkel. Skåret af knopper, der udvikler nær spidsen af den vigtigste leder.

•Fortsæt at beskære den vigtigste leder tilbage til lige over den øverste laterale gren. Udføre dette trin for en yderligere tre hvilende sæsoner. På samme tid, trim tips af de laterale stængler ned til det punkt, hvor de bøje opad. Gøre hver beskæring skære ¼ tommer over et ydre bud og med en 45-graders vinkel. Tillad træet at vokse frit efter den fjerde sæson af beskæring. Den centrale leder vil begynde at udvikle sidelæns og blive en anden laterale gren først og fremmest de andre.

•Prune valnød træer i slutningen af sæsonen hvilende fjerne vinter-beskadiget træ. Fjerne syge stilke, som du bemærker dem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com