De bedste Bing kirsebær træer

January 26

De bedste Bing kirsebær træer

Bing kirsebær er søde kirsebær forskellige udviklet på Lewelling børnehave i slutningen af 1800-tallet og opkaldt efter manchuriske børnehave foreman, Ah Bing. Bing kultivar stadig søde kirsebær valg for mange avlere og spisere. Fordi Bing er en sort, der er defineret som en plante, der har oprettet og vedligeholdes gennem dyrkning, er der ingen andre sorter af Bing cherry træer. Forskellige producenter anvender forskellige metoder til at producere og vedligeholde deres Bing træer for at dyrke de bedste Bing cherry træer.

Rodstok

Planteskoler oprette Bing søde kirsebær træer af spirende eller podning Prunus avium Bing til en rodstok. Søde kirsebær grundstammer påvirker ikke kun frugt størrelse og kvalitet, men også hvordan snart træet bærer frugt, sin produktivitet, størrelse og form, ifølge Michigan State University's Greg Lang.

De bedste grundstammer til de bedste Bing cherry træer kan variere, afhængigt af hvor du skal plante dine træer. For eksempel, konkluderede Colorado State University forskere evaluere en række forskellige grundstammer Giesela 148-1 og Weiroot 13 grundstammer bedst for Bing cherry træer, der dyrkes i vestlige Colorado.

Beskæring

Beskæring er et kritisk skridt i at skabe de bedste Bing cherry træer. Beskæring påvirker frugt størrelse og kvalitet. Oregon State University gartner Lynn E. Long noter forskningsresultater at Vis stærkt beskåret træerne producerer større kirsebær, og at maksimere ungt træ producerer ikke kun den største frugt, men den sødeste og fasteste.

Washington State University frugttræ og Extension Center forskere, at de yderligere photosynthates, som sødkirsebær modtager fra åbningen træ baldakiner gennem beskæring, vil resultere i fastere frugt, der er mere modstandsdygtige over for tæring.

Nye hybrider

Selvom Bing har været den dominerende søde kirsebær sort, producere ny kultivarer undertiden de bedste sødkirsebær. For eksempel, rapport Pacific Northwest udvidelse specialister at sorten Benton sommetider slår ud Bing i smag forsøg, og producerer en fast, større frugter. De bemærker, at avlerne kan lide det faktum, at Benton blomstrer lidt senere end Bing, så det er mindre modtagelige for frost skader; Benton er også mere resistente over for frugt revner når det regner. Endelig, Benton trives på en bred vifte af grundstammer.

Sweetheart er en anden sort, der sammenligner positivt til Bing i smag, og har fordelen, at udvide høst sæson ved at være en senere fuldmodent søde kirsebær sort. Kirsebær er mere modtagelige for tæring, dog, og træerne er mere tilbøjelige til at meldug sygdom.

Home haver

Voksende kirsebær i den hjem landskab kan være udfordrende og Bing cherry træer kan ikke være egnet til din have. Surkirsebær sorter er mere tilbøjelige til at producere en afgrøde. Sødkirsebær typisk kræver mindst to sorter til bestøvning og Bing er ikke en pålidelig producent, rådgiver University of Delaware forlængelse Agent Derby Walker.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com