Sådan Control Bugs & orme i hindbær

January 26

Sådan Control Bugs & orme i hindbær

Hindbær er typisk enkle planter til at passe. Der er dog flere skadedyr, der angriber denne afgrøde, som kan gøre jobbet af omsorgen for hindbær vanskeligere. Det er nedslående at gå til haven og se canes bærer næsten moden frugt skåret og faldet på jorden--hindbær sukkerrør soegeren underskrift arbejde. Heldigvis, naturlige løsninger til bug og ormen kontrol fungerer godt i haven situationer, og pesticider er normalt ikke nødvendig.

Instruktioner

•Kontroller enhver hindbær lager du køber er sygdom - og skadedyr-fri. Få bestanden fra en planteskole eller plante leverandør. Gamle lager bærer ofte bugs og orme med det, fordi mange skadedyr lægger deres æg i hindbær stilken sig selv.

•Tag vilde bær brombærbuske fra området. Vilde bær bære ofte sygdom og skadedyr end kan passere til haven hindbær. Rydde området i vilde brombærbuske reducerer sandsynligheden for smitte af din afgrøde.

•Plant hindbær i veldrænet jord eller på bakker så at vand afløb og ikke stagnere. Derudover holder hindbær planter i hegn ikke bredere end 12 til 24 inches at tillade den patch tilstrækkelig sollys og luft bevægelse let tørre efter en regn eller vanding.

•Trim tilbage gamle vækst i efteråret med sakse. Efter høsten er overstået, fjerner skære ned gamle stilke til bare en tomme eller to over jorden dødt plantemateriale, som havne skadelige bugs. Brænde de fraskårede dele eller fjerne dem fra området.

•Pick frugt når det bliver moden og før det falder til jorden. Overmodne frugter tilbage på stilke eller jorden tiltrækker picnic biller, som lever af rådnende frugt og kan skade nye frugt klar til høst.

Tips & advarsler

  • Hvis du finder stilke, der er faldet og synes at være skåret i bunden, skyldes det formentlig cane Udvisningshamre. Find disse skadedyr, der ligner fedt lille biller på arbejde tidligt om morgenen, og hånd vælge og klemme dem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com