Hvordan man laver en armeringsjern Arbor

January 26

Hvordan man laver en armeringsjern Arbor

I haven, espalier og Dorne tilføje stor struktur og bruges til at understøtte klatring planter. En arbor kan trække øjet på en kurve eller ramme en tiltrækkende udsigt. Dorne bør være designet til at understøtte de planter, der vil være voksende på dem. Pole bønner behøver ikke som sturdy en struktur som wisteria gør. Armeringsjern er et fremragende materiale til bygning dorne, da det er billigt, let tilgængelig og let at arbejde med. Svejsning er ikke nødvendigt for mange designs, at gøre det tilgængeligt for alle.

Instruktioner

•Skub 1-inch skiver på bolt og sted i slutningen af et to-fods røret sektion. Dette vil forhindre toppen af røret fra at blive beskadiget som du pund det ned i jorden. Bruge en forhammer til at synke røret mindst halvvejs ned i jorden. Prøv at vælge en dag, hvor jorden ikke er mættet med vand eller så tørt som at være rock-hard.

•Sink rør i jorden i et rektangulært mønster, omkring 8 fod brede og 3 fødder dyb. Du kan ændre design, som er nødvendig for mere dybde.

•Socket ene ende af armeringsjern ind i røret, og langsomt bøje armeringsjern over til anden siden, og sørg for at bøje opstår i centrum kun. Du kan også gøre dette med armeringsjern på jorden hvis du ønsker mere kontrol. To mennesker gøre dette trin meget lettere.

•Når begge stykker af armeringsjern er på plads, wire svejsede wire paneler på plads, starter omkring seks inches over jorden. Også kendt som kvæg paneler, de kan findes på feed butikker og isenkræmmere. Paneler skal kun være kablet på både spidser og en gang i midten.

Tips & advarsler

  • Plante roser, druer, wisteria eller trompet vin på denne tunge arbor.
  • Altid bære beskyttelsesbriller og handsker når du arbejder med metal.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com