Problemer med agurk planter at dreje gul

January 26

Agurker er en varme-sæson vin afgrøde. Forskellige sorter af agurker er egnet til at spise friske eller bejdsning. Agurker producere godt når ordentligt plejet, men gule blade kan være et tegn på at noget er galt med din agurk planter. Problemet lige væk for at sikre bedst beskære muligt fra din vinstokke.

Kvælstof mangel

Lav nitrogen er en mulig årsag til blege, gule blade. Hvis planterne vises forkrøblede eller små og agurkerne er spidse enden blossom, er der en god chance for, at kvælstof mangel er årsagen til dine problemer. Spray agurk planter med en flydende gødning til at løse dette problem.

Over vanding

Vanding er en anden grund til din agurk planter kunne dreje gul. Ligesom de fleste vine afgrøder, agurker, bør plantes i bakker således at vandet kan løbe væk fra planter. Uregelmæssig vanding resultater i bitter agurker så vand dem konsekvent hver fem til syv dage, eller oftere i varmt vejr eller sandjord, men lad dem tørre mellem vandingerne. Når jorden er tør at røre 2 inches ned er det klar til vand. Nyd jorden i bunden af anlægget, men undgå overhead vanding, som tilskynder til sygdom.

Sygdom

Gul mosaik virus er karakteriseret ved gule mottling af bladene. Skadedyr og ukrudt kan sprede sygdommen og der er ingen kur. Hvis dine planter er ramt af virusset de skal fjernes og destrueres, sammen med omkring planter, der kunne komme i kontakt med virus. Du kan undgå problemet helt ved at købe og plante resistente sorter af agurker.

Skadedyr

Flere sorter af bladlus angreb agurk planterne ved at suge saft fra undersiden af bladene, resulterer i kruset, gule eller brune blade, der kan i sidste ende dø. Bladlus kan også overføre yellow mosaic virus. Styre bladlus ved sprøjtning din agurker løv med sæbevand og skylning med klart vand, eller en insekticid sæbe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com