Hvad der forårsager blade til gul på en japansk Magnolia?

January 26

Hvad der forårsager blade til gul på en japansk Magnolia?

Japansk magnolia træer er mellemstore magnolier, der producerer store blomster i foråret. Blomsterne kommer i en vifte af farver, fra hvid og lyserød til gul og lilla. At holde japansk magnolia træer sund gør det mere sandsynligt, at træet bliver sat ud prangende blomster, der dækker hele træet. Gule blade på en japansk magnolia angiver et sundhedsproblem.

Tørke

Japansk magnolia træer er ikke modstandsdygtig over for perioder med tørke, der skader træet over en kort periode. At tillade magnolia træet til at gå uden vand svækker træets blade og forhindrer det i at tage på næringsstoffer fra jorden. Gule blade er et tegn på dehydrering i japansk magnolia træer. Over tid, vil bladene bliver brune på tips og kanter. Vand af japansk magnolia regelmæssigt for at holde den sund og voksende.

Overbelægning

Japansk magnolia træer har kroner, der er op til 25 fod bredt når de bliver kønsmodne. Det betyder, at deres rodsystem dækker nogenlunde samme område under jorden. Plantning japanske magnolias for tæt på hinanden, eller plantning andre træer eller store buske i nærheden af en japansk magnolia, fører til konkurrence blandt planter af vand og næringsstoffer i jorden. Overfyldte planter producerer hæmmet vækst og svage, gule blade.

Skjoldlus

Selvom relativt resistent over for mange typer af skadedyr, er skjoldlus et problem for den japanske magnolia træ. Skjoldlus er små sorte beetlelike sutter insekter, der lever af saften fra bladene af den japansk magnolia. Disse insekter også sprede sygdommen, at bringe sodede skimmel til japansk magnolia tree. Som skjoldlus foder, forårsager de blade af magnolia tree at vende svage og gul. Behandle skala insekt problemer med pesticid sprøjtemidler til at styre befolkningen af skadelige insekter.

Svampesygdom

Japansk magnolia træer er modtagelige for svampesygdomme, herunder verticillium visnesyge, som er en soilborne svamp, der er dødelig for den japanske magnolia over en periode på flere år. Selvom du kan bremse udviklingen af verticillium visnesyge med korrekt beskæring, anvendelsen af fungicider og vedligeholdelse af træets voksende miljø, er verticillium visnesyge dødelig for japanske magnolier. Et symptom på denne svampesygdom er gulfarvning, udviser og tidlige død af blade; andre tegn omfatte leaf curl og gren dieback.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com