Sådan får du vand pletter af trægulve

June 19

Trægulv i høj grad kan forbedre udseendet af et værelse, men de kan også være udfordrende at holde rene, på grund af deres skinnende udseende og følsomhed over for fugt. Hvis du bemærker en vand bejdse på din hårdttræ gulv som følge af et olieudslip eller tidligere mislykkedes forsøg på rengøring, skal du anvende de passende løsninger for at grundigt fjerne problemet. Forsøger at fjerne pletten med mere vand vil kun gøre problemet værre, men med en strategisk tilgang, kan du gendanne din gulvet naturlige glans.

Instruktioner

•Løsn pletten ved slibning det med en #2 ståluld pad, eller en anden meget fint ståluld pad. Spray puden med en kommerciel træ gulv renere for at lægge en dæmper på overfladen. Tryk på pad fast mod skoven og gnid pletten hurtigt, indtil det begynder at skille fra overfladen af hårdttræ gulv. Brug ikke en generisk skuresvamp i stedet for en ståluld pad, da det kan ridse dit træ.

•Kombiner en del hvid eddike med to dele vand i en sprayflaske og spray overfladen af en mikrofibermoppe (eller et frottéhåndklæde mop) med løsningen. Skrub pletten med dit mop, indtil det forsvinder helt. Sættetid ikke din moppe, som overskydende fugt kan skade et trægulv.

•Applicer en ekstra belægning af træ gulv renere for at gendanne skinne i dit trægulv. Spray renere på dit mop og krat hele gulvet. Bagefter, tillade dit gulv til lufttørring.

Tips & advarsler

  • Når du køber træ gulv rengøringsmidler, læse etiketten for at kontrollere, at produktet er sikkert for trægulve. Hvis din hårdttræ gulv indeholder prefinished træ, konsultere din producentens anvisninger før du anvender nogen rengøringsmidler. Mange producenter vil anbefale deres egne produkter, da brugen af visse kommercielle rengøringsmidler på prefinished træ kan beskadige den.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com