Den bedste Crape Myrtle for Zone 7

January 27

Crape myrter (Lagerstroemia spp.) er hårdfør i USA 's landbrugsministerium (USDA) plante hårdførhed zoner 6 til 9, afhængig af art og sort. De mest hårdføre sorter er fra den japanske arter, Lagerstromia fauriei, som tåler USDA zone 6 vintre. Selvom hårdfør til USDA zone 7, er sorter af Lagerstroemia indica, som er hjemmehørende i Kina og Korea, ofte dræbt på jorden i kolde vintre i USDA zonen. Alle crape myrter behøver et klima med varme, solrige somre at blomstre godt. Den bedste crape myrtle til USDA zone 7 kan meget vel være en hårdfør i USDA zone 6.

Egnede sorter

Hybrider, der har Lagerstroemia fauriei som ene forælder udvikle sig til store træer i USDA zone 7, ifølge den amerikanske nationale Arboretet hjemmeside. De omfatter pink-blomstring "Hopi" (Lagerstroemia indica x fauriei "Hopi"), hvid-blomstring "Natchez" (Lagerstroemia indica x fauriei "Natchez") og koral-lyserød-blomstring "Tuscarora" (Lagerstroemia indica x fauriei "Tuscarora"). Alle var opdrættet af den amerikanske nationale Arboretum for sygdomsresistens og kolde-hårdførhed, og de er hårdføre i USDA zoner 6 til 9.

Vinter interesse

Hvis du ønsker en crape myrtle, der er synlige hele året rundt, skal du vælge en hardy i USDA zone 6. I USDA zone 7, men vil det er stadig muligt træet dø på jorden om vinteren og regrow i foråret, ligesom en urteagtige flerårig plante. En crape myrtle dræbt til jorden er usandsynligt at nå højde, form og voldsom blomst produktion som crape myrter er kendt.

Hårdførhed Tips

Plante din crape myrtle i et sted, der modtager fuld soleksponering og er beskyttet mod kulde, tørring vinter vind. Ikke plante det mod en væg, der kan udstråle varme og fremkalde for tidlige forår vækst. Ikke befrugte eller beskære planten i efteråret; gødning tvinger nye, ømme vækst. Dybt vand det nye træ for at fremme et stærkt rodsystem, men reducere vanding i efteråret at lade træet hærde ned for vinteren. Muld plantens base med blade, strå eller et andet løst materiale efter planten falder dens blade falder og bliver hvilende. En ung plante eller en dværg sort kan beskyttes mod vintervejr ved at dække det med ark af jute eller opføre hindringer såsom baller hø eller drejebænk hegn.

Vækst vane

Crape myrter er store, multitrunked træer med prangende blomster. De anses for at se godt ud alle sæsoner og har brug for minimal pleje. De har bredt sprede kroner og vokse 4 til 30 fod høje, afhængig af sorten. Deres store kogler af små blomster vises i sensommeren og efterfølges af mørk-blå bær. Blomsterne er hvide eller i en række rødlig-lilla toner, nogle tæt på røde og nogle tæt lilla. Træerne prale strålende efteråret blade farve og kanel-hued, peeling bark.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com