Hvordan at transplantationen en dame 's tøflerne

January 27

Hvordan at transplantationen en dame 's tøflerne

Lady's hjemmesko orkideer er medlemmer af Cypripedium slægt, som omfatter over 350 arter af denne særlige blomsterplante. Omkring 12 arter af lady's hjemmesko er hjemmehørende i Nordamerika. Alt er relativt sjældne og nogle er beskyttet på grund af sin truede status, som den prangende lady's hjemmesko, som er Minnesota state blomst. De er hårdføre og kan tåle kulde, som to arter, der forekommer i Alaska. Check med lokale ordinancer, før du graver alle planter i naturen; Loven forbyder grave eller plukke denne orkidé på føderalt land.

Instruktioner

•Transplant kun Planteskole-vokset lady's hjemmesko. Det er næsten umuligt at grave hele rodsystemet af en dame 's tøflerne orkidé vokser på din ejendom, og uden det, planter vil ikke overleve.

•Transplant potteplanter dame 's tøflerne orkideer kun under deres sovende sæson, efterår eller tidlig vinter, ifølge en artikel om New Hampshire naturlige arv Bureaus hjemmeside. Begynder ved omhyggeligt at fjerne planten fra sin pulje og forsigtigt ryste den gamle jord fra sine rødder.

•Mix en sure-baserede potning jord, som den, der anvendes til Azalea, med en håndfuld blade strøelse og fyrrenåle for hver 1-gallon pot du bruger.

•Sæt en lille mængde af din potning jord blandingen i bunden af potten, som du vil flytte din dame 's tøflerne plante. Forsigtigt placere orkidé i den nye pot og fylde det til inden for ½ tomme lip med yderligere potning mix.

•Kapacitet dit anlæg nå og holde det i et område, hvor den kan modtage filtreret sollys; Lady's hjemmesko trives ikke i dyb skygge eller fuld sol.

Tips & advarsler

  • Transplantation ikke dame 's tøflerne orkidé planter fra naturen. Statslige og føderale love forbyder denne praksis i de fleste områder og dit forsøg vil sjældent være vellykket.
  • New Hampshire naturlige arv Bureau advarer, at transplantere oprindelige pink lady's hjemmesko orchid er sjældent vellykket. Forsøg mislykkes i alle men cirka 5 procent af sagerne har det studerede.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com