Gøre brug for udskiftning af tagrender, hvis de lækage i hjørnet?

January 28

Gøre brug for udskiftning af tagrender, hvis de lækage i hjørnet?

Det kan være frustrerende at finde ud af, at du har lækager i hjørnerne af dine tagrender, men det er faktisk ret et fælles problem. Utætheder kan opstå fra tagrender er installeret forkert, storm skader, tunge is eller sne, blade hober sig op og selv de lejlighedsvise hit fra en rundbold eller baseball. Den gode nyhed er, at problemer med utæt tagrende hjørner kan ofte repareres, som er meget billigere end erstatning.

Tjekke hældningen

Du skal undersøge tagrender længderetningen først for at sikre, at det skrånende korrekt. Hældningen skal være mod hjørnet og mindst 1/4 tomme, men ikke mere end 1/2 tommer for hver 10 fod af tagrender. Hvis hældningen er mindre end 1/4 tommer, der kan være årsagen til dit problem. Regnvand, sne og is kan let veje ned forkert skrå tagrender, forårsager nok tryk til sidst adskille hjørne leddene. Du kan løse problemet ved at fjerne og geninstallere tagrender med passende hældning. Ren og helt tør området. Placer et tykt lag af fugemasse på området og vedhæfte det. Når det er påsættes igen, anvende en generøs del af fugemasse over toppen af sømmen.

Rens dine tagrender

Manglende evne til at rense dine tagrender kan resultere i en situation, der er lig den i afsnit 1. Når massive blad bunker tilstoppes dine tagrender, kan de blive bemærkelsesværdigt tungt når det er vådt. Over tid, kan at vægten forårsage adskillelse på hjørnet. Hvis dette er sket, rens dine tagrender, sikre, at hældningen er korrekte og ren og grundigt tørre området. Gentag fugemasse proceduren beskrevet i afsnit 1.

Forvitret fugemasse

Vejr og tid kan gøre et nummer på caulk anvendes til at forsegle leddene i dine tagrender. Hvis caulk er blevet sprøde og revnet eller er visnet væk, er dette sandsynligvis årsagen til din tagrende hjørner utæt. For at afhjælpe dette, tage en krat pensel og rense dette område af rendestenen med sæbe og vand. Kontroller, at du skyller enhver sæbe væk før tørring området. Sæberester kan forhindre caulk vedhængende korrekt når du forsegle leddene.

Tæret tagrender

Metal kan blive beskadiget over tid på grund af korrosion fra stående vand og rådne blade. Hvis du har flere typer af metallet anvendes i dine tagrender, kan derefter dielektrisk korrosion være synderen. Du kan vælge at reparere hjørner af korroderede metal tagrender, men vil du i sidste ende skulle erstatte den.

Husk at tjekke for kompatible fugemasse

Der findes flere forskellige mærker af fugemasse, men hver producent har en foreslået brand for en grund. Fugemassen valgt normalt afhænger af hvilke materialer det tagrender er lavet af eller belagt med. Hvis du er usikker på, hvilken producent lavet dine tagrender, er endestykker kendt for at være stemplet med fremstillerens navn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com