Hvordan til at pumpe vand op ad bakke

January 28

Hvordan til at pumpe vand op ad bakke

Pumpe vand op ad bakke kan virke som en umulig opgave, men det er faktisk ganske enkel. Faktisk kan du pumpe vand op ad bakke ved hjælp af enkle værktøjer og ligetil installation teknikker. Og snart, du vil pumpe vand op ad bakke fra en lille Dam til din have, eller til hvad formål, du ønsker.

Instruktioner

•Sæt filter forsamlingen til slutningen af de fleksible slange. Dette vil forhindre nogen blade eller organisk materiale i at blive suget eller tilstopning systemet. Drop slutningen af fleksibel slange, med filteret, i området af hvorfra du vil pumpning af vand.

•Køre den fleksible slange til vand afhentning punkt. Skære slangen, og tillægger den vand indtagelse del af pumpen. Sørg for at passer er stram, til at forhindre lækager. Husk, kraften i pumpen vil blive bestemt af afstand og stejlhed af hill og slange. Spørg din salgsrepræsentant, hvad der ville virke bedst i din situation.

•Sæt et nyt afsnit af fleksibel slange til output del af slangen. Køre slangen til vandets destinationspunkt. Drop slutningen af output slangen ind i dette område.

•Plug pumpe til en energikilde, og tænd den. Kontroller, at vandet flyder jævnt fra pumpen. Også, check for utætheder og træsko.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com