Indendørs plante typer

January 30

Indendørs plante typer omfatter blomsterplanter, grønt løv bukser og eksotiske planter, der er usædvanlige. Hvis du vil have nogle planter i dit hjem for at tilføje farve og nogle duft, du vise ved de forskellige typer af planter, som du kan vælge fra, før du besøger din lokale planteskole.

Pærer

Pære plante typer omfatter amaryllis, som en blomstrende plante, og tulipan. Selv om Tulipanen er en forårsblomst, kan det blomst indendørs.

Årlige og flerårige

Joseph's coat og coleus er farverige indendørs plante typer. Disse er i gruppen årlige og gør meget godt indendørs om vinteren og udenfor om sommeren. Bird of Paradise er et tropisk staude, der vokser meget godt indendørs, som gør den kinesiske evergreen. Geranium og japanske holly fern vokse pænt indendørs som en bordplade plante.

Buske og træer

En indendørs Busk er gardenia. Det har store hvide blomster, der gør det en ideel plante, hvis du ønsker en sød duft. Jasmin er en busk med vinstokke, der klatre. Det kan være dyrket indendørs om vinteren og udenfor om sommeren. Fishtail palm vokser meget høje, men er en dejlig hjørne træ indendørs. Bambus palm og Norfolk Island pine vokse højere og passer pænt foran vinduer eller i hjørnerne.

Vinstokke

Engelsk vedbend er blot en af mange vinplanter, der kan dyrkes indendørs. Den grønne løv overlapper ned siderne af plantageejer og gør en smuk tilføjelse til andre planter rundt om den. Drue ivy og passionflower give hjemmet et tropestemning og vokser meget godt indendørs.

Kaktus

Christmas cactus har skinnende grønne blade, der vokser i løbet af efteråret og vinteren. Planten udvikler blomster for enden af stænglerne omkring juletid, der vare omkring en måned. Påske kaktus ser det samme som Christmas cactus, men det blomster på påske tid. Der er over 40 sorter af kaktus at dyrke indendørs.

Andre planter

Andre kendte planter, der dyrkes indendørs er African violet, som er en blomstrende plante, pilespids vin og philodendron. Der er over 100 andre indendørs planter, der vokser meget godt indendørs med det rette lys.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com