Hvordan man kan dekorere et værelse som en romantisk weekend

June 20

Hvordan man kan dekorere et værelse som en romantisk weekend

Dit soveværelse bør sætte stemning for ren afslapning og sindsro. Derfor er udsmykning et soveværelse er et kreativt projekt, der adskiller sig fra udsmykning andre rum i huset. Dette er hvor du sove, slappe af og nyde dine mest intime øjeblikke. At vide hvordan du dekorere dit soveværelse til at ligne en romantisk weekend giver dig mulighed for at nyde dine sensuelle og afslappende miljø alene eller med nogen speciel.

Instruktioner

•Udskift din nuværende Soveværelsesmøbler med møbler, der bedst passer til det tema, du har besluttet for en romantisk weekend kig. For eksempel, hvis du ønsker en romantisk soveværelse for ø-inspirerede, er teakwood møbler et attraktivt valg. En woodsy og lummer værelse er mahogni og redwood møbler egnet.

•Træffe indretning basics som gardiner, doilies, lamper og tæpper der passer til dit tema. For eksempel, en ø Romantik temaet kan omfatte græs gardiner til en bungalow føler og lamper lavet af udskåret træ. Smide tæpper, der supplere din farveskema kan accent din romantisk weekend.

•Udskift dit sengetøj med nye, frodige og luksuriøst sengetøj, man ville forvente at finde i en fisefornem romantisk resort. Fløjl, silke satin, fleece og andre hud-stimulerende stoffer er ideel til denne opgave. Lys luftige farver låne til en eksotisk ø look, som lyser dit soveværelse. Du kan også vælge mørke toner af rød, guld og andre til at oprette en lummer og mørke sensuelle miljø.

•Træffe tilbehør til din plads til at tilføje til miljøet af en romantisk weekend. CD-afspiller med naturen lyde spille på lav volumen tjener som passende tilbehør til en romantisk weekend inspireret værelse. Røgelse indehavere af forskellige stilarter tilføje til udseendet af dit romantiske soveværelse, og dufte du bruger også føje til stemningen.

Tips & advarsler

  • Pin up vægkunst, der svarer til den placering, du forsøger at fremmane. Turisme plakater af den eksotiske og romantisk destination er passende, og du kan også shoppe for alvor illustrationer fra regionen inspirerende din indretning valg.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com