Hummingbird foderautomater, der ikke fælde bier

January 31

Hummingbird foderautomater, der ikke fælde bier

Søde, sukkerholdige løsning, der fylder en kolibri feeder er en attraktiv mad for bierne så godt. Bier--også hvepse, hornets og gul jakker--vil vrimle omkring feeder, indsamler nektar og transporterer den tilbage til deres bistader. Den mere aggressive af disse insekter vil jage off kolibrier og nogen af dem kan ende op fanget i arkføderen, medmindre det er en feeder, designet til at holde dem.

Skål Feeder

HummZinger hummingbird feeder anvender en skål designet til at holde nektaren. Det røde låg tiltrækker kolibrier men er ikke tiltrækkende på insekter. Derudover har låget slots i det hvorigennem kolibrier kan nemt nå væsken men insekter ikke kan. Da der er ingen mad til rådighed, er bier ikke tiltrukket af denne feeder. Selv om de kommer til at undersøge, de finder noget for dem at spise og ikke blive hængende. Der er ingen måde for bier til at blive fanget af HummZinger feeder. Det er tilgængelig fra online-kilder eller på planteskoler og havecentre.

Flaske Feeder

En flaske feeder er en fælles stil for kolibrier. Deres største problem med disse er gravity-feed rør, der drypper, tiltrække insekter til både feeder og overfladen nedenfor. Rørene har nektar i enderne, hvor bierne kan nemt nå. Mens det er muligt at blokere biernes adgang med vagter, er en flaske feeder, der dispenserer nektar i en skål, der er afholdt under det en bedre løsning. Den bedste-1 Original Hummingbird arkføder er sådant en arkføder. Det holder 32 ounce af nektar og er perfekt til travle yards med masser af hummer trafik. Kombination af skål design og fodring porte, der ikke giver mulighed for insekter at komme til nektaren gøre dette feeder bee-bevis.

Vagter

Forskellige typer af vagter holde bier fra at være i stand til at nå nektar i foderautomater, der ellers ikke har tilstrækkelig beskyttelse. Disse vagter glide over fodring rør eller i feeder åbninger der er stor nok til at indrømme insekter. Placere vagter over alle fodring adgang ikke forhindrer kolibrier i at være i stand til at få adgang til nektar, men det holder ud bierne. Satte vagter over feeder adgang, når fuglene er vant til i arkføderen. Vagterne er tilgængelige fra butikker, der sælger hummingbird foderautomater samt online-kilder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com