Sådan beskytter du Trex pyntede

January 31

Sådan beskytter du Trex pyntede

Trex pyntede, fremstillet af genvundne træ og plast fibre, ikke rådne eller warp eller kræver det maling eller farvning. Dens plastmaterialer beskytte det mod fugt og insektangreb. De træmaterialer hjælpe med at beskytte det mod UV-skader. Det bliver vejr og fade da at være i de udendørs elementer udsætter det for sollys og vand, men det opnår sin forvitret look inden for 12 til 16 uger. Beskytte pyntede med et par enkle teknikker, rengøring og vedligeholdelse.

Instruktioner

•Spray pyntede med en slange to gange om året for at fjerne generelle snavs opbygning. Fyld en spand med varmt, sæbevand vand og bruge en børste til at skrubbe væk hård beskidte steder.

•Applicer dæk blegemiddel at fjerne tanniner, de brune pigment pletter forårsaget når træ i dæk frigiver sine tanniner ved at blive våd. Ren dæk med en kost og slange før du anvender blegemiddel. Følg vejledningen med blegemiddel, som kan købes hjem forbedring butikker.

•Tag sne med en plastik skovl. Anvende stensalt til isen til at smelte det fra den pyntede.

•Aftør op mad udslip med en ren, våd klud. Hvis en plet synes, spray området med en slange. Fyld en spand med varmt, sæbevand vand og krat pletten med en børste dyppet i vand og sæbe.

•Spray pyntede med en slange til at fjerne mug og meldug forårsaget af snavs. Fyld en spand med varmt, sæbevand vand og krat skimmelsvampe eller mug med en våd, sæbevand børste indtil pletten forsvinder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com