Sådan reparation Sagging kommode skuffer

January 31

Sådan reparation Sagging kommode skuffer

Kommode skuffer er træ strukturer med en krydsfiner base. Krydsfiner base sidder i riller på sider, front og bag i skuffen. Tid og fugtighed forårsager krydsfiner base til at begynde at warp at skabe udseendet af en saggy skuffe. Reparere en sagging skuffe er et simpelt spørgsmål om styrkelse af bunden af skuffen. Den sværeste del af projektet måling. Målingerne skal være præcis, så måle to gange før foretager eventuelle nedskæringer.

Instruktioner

•Tag skuffen og læg den op og ned på en flad overflade. Tryk på krydsfiner base tilbage ind i rillerne langs siderne, foran og bagtil af skuffen.

•Measure fra side til side på skuffen. Skære et træ bord til bredden af skuffen med en gering sav. Bestyrelsen skal passe under krydsfiner base. De fleste skuffer har en 1/2-inch clearance, mens andre kan have mindre clearance. Måle dybden af regnskabsafslutningen og bruge en træ bord, der er den rette dybde, hvis den er mindre end en halv tomme.

•Pour en perle af lim. strækker sig fra den ene side af skuffen til den anden. Tryk på bord fra trin 2 på perle af lim og sikkert det på plads med klemmer. Du bliver nødt til at få kreative på hvordan man kan holde den træ bord på plads med klemmerne. Et stort stykke af affaldstræ presset på den modsatte side af krydsfiner base vil give dig nogle clearance, så du kan klemme struktur fra uden for skuffen. Formålet er at holde krydsfiner planke stramt mod den træ bord, mens limen tørrer.

•Shoot 1-tommer brads på en vinkel gennem enderne af den træ bord ind i siderne af skuffer med en brad sømpistol.

•Tag skruetvinger når limen er tørret ifølge de tørretider der er anført på lim flaske.

Tips & advarsler

  • Et alternativ ville være at erstatte krydsfiner base. Du kan forsigtigt fjerne bagsiden af skuffen ved hjælp af et brækjern eller hammer, og skub krydsfiner base ud. Skære en ny en til samme størrelse og indsætte det i skuffen. Bruge en brad sømpistol for at vedhæfte tilbage til skuffen. At fjerne bagsiden, dog kan svække styrken af skuffen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com