Sådan Fix en pibende sengeramme

January 31

Sådan Fix en pibende sengeramme

En seng bør være et sted for søvn, komfort og naturligvis stille. Når din sengeramme producerer knirker og stønner, kan det vanskeliggøre søvn som hver bevægelse skaber støj. Genoprette freden, rolig og stealth i dit soveværelse ved at finde årsagen til din sengeramme squeakiness og ansætte et par enkle løsninger til at fjerne lyde.

Instruktioner

•Find placeringen eller placeringerne af den pibende støj. Fjern enhver støj distraktioner fra din plads til at hjælpe dig med at høre, hvad du laver. Sidder på sengen og rock madrassen frem og tilbage ved at flytte din kropsvægt. Lyt omhyggeligt at se, hvor lyden kommer fra. Se bevægelse af rammen, da det skifter, og lede efter områder, hvor stykker af træ eller metal kan skrabe sammen eller skrabe gulvet, mens du bevæger dig.

•Indgive nogen knirker på niveauet for sal. Fix knirker forårsaget af benene på den bed gnide på gulvet ved at placere små firkanter af filt under fødderne.

•Fix enhver squeakiness forårsaget af den bed gnide mod væggen ved at knytte et lille stykke af filt til sengeramme ved hjælp af malertape. Gøre dette på de punkter, hvor rammen kommer i berøring med væggen.

•Stram nogen dele af den ramme, der kan forårsage støj på grund af er løs. Bruge den elektriske skruetrækker til at stramme alle skruer – selv dem, der ikke ser løs-- og erstatte eventuelle manglende skruer.

•Applicer trælim mellem revner i en træramme. Tryk på stykkerne fast sammen, indtil træet sætter. Du kan være nødvendigt at anvende en træ klemme for at gøre dette.

•Rub paraffin på områder, der fortsat at knirke. Brug en køkkenkniv til at skære små kiler af paraffin fra blokken og arbejde kanten af kile mellem de fejlende stykker på rammen til at gnide voksen på plads.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com