Voksende roser i Arkansas

February 1

Roser er ikke så sarte som nogle mennesker måske tror. De kan vokse næsten hvor som helst og vil trives med grundlæggende og rutinemæssige pleje. Arkansas ligger inden for U. S. Department of Agriculture hårdførhed zoner 6a til 8b, som er ideel rose-voksende område. Sorter, der vil gøre godt i Arkansas rose garden omfatter Olympiade og marmelade himmel for Zone 6 og Mr. Lincoln og Belinda's Dream i Zone 7. Zone 8 Arkansas overveje rosenhave, Tahitian solnedgang og Cuthbert Grant.

Instruktioner

•Kontroller, at din rosenhæk får mindst seks timers direkte sol hver dag.

•Kapacitet rosenhæk efter vejret. En tommelfingerregel er at give de steg 2 inches af vand hver uge. Vand oftere når det er varmt og tørt. Det er vigtigt at vandet langsomt og dybt, ifølge rosarians på det centrale Arkansas Rose samfund. De anbefaler, ved hjælp af en soaker slange placeret 3 til 4 inches fra bunden af rosenhæk, fuldstændigt omkranser det.

•Når rosenhæk i foråret som snart nye vækst vises. Anvende en 13-13-13 gødning til den sats, der er foreslået på etiketten. Anvende den samme mængde gødning hver måned indtil Labor Day, hvornår befrugtende bør afbrydes indtil det følgende forår. Altid vand i jorden før du anvender gødning.

•Applicer 3 inches af muld til jorden omkring rosenhæk i foråret. Holde det 2 inches fra stammen og sprede det helt rundt i bushen, til den bredeste del. Barkflis hjælper isolere rødderne under Arkansas sommervarme. Den centrale Arkansas Rose Society anbefaler tilføje 8 inches af muld, stablet op stammen af rosenhæk, om vinteren.

•Treat insekt skadedyrsangreb så snart de er bemærket. Bladlus og thrips er især udbredt i Arkansas steg haver. Kontakt din county office of University of Arkansas kooperative udvidelse Service med spørgsmål om hvilke insekticider til brug i din region.

•Prevent svampesygdomme som er fremherskende i de mere fugtige regioner i Arkansas, ved at spraye rosenhæk med et svampemiddel, når nye vækst vises i foråret. Spray igen hver 10 dage i løbet af sæsonen. Anvende fungicid i tempo, og efter instrukser, angivet på etiketten.

•Deadhead rosenbusk, bruger sakse, for at skære dødt blomster til en 5-bladet klynge. Deadheading tilskynder anlægget til at producere nye skud.

•Prune rosenhæk i midten af februar i Arkansas. Fjern døde eller beskadigede filialer og alle grene der vokser mod indre af anlægget. Gøre cut 1/4 tomme over en 5-leaf cluster. Forsegle nedskæringer med hvid lim, anbefaler centrale Arkansas Rose samfund.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com