Hvordan til at rydde op i dit skrivebord

February 2

Hvordan til at rydde op i dit skrivebord

Hvis du ikke kan se toppen af skrivebordet på grund af de massive mængder af papirarbejde, mail, filmapper og generelle rod, er du ikke alene. Et rodet skrivebord er bare en del af området, når du har et kontor job. I løbet af arbejdsdagen, hober tingene sig op. Hvis bunker ikke er en tendens til i slutningen af dagen, dyrker de større næste dag. Ved udgangen af den uge, et lille bjerg indtager rummet tidligere kende som dit skrivebord.

Mens tanken om ved hjælp af din frokost time til at rydde op i dit skrivebord ikke er tiltalende, prøv at forestille dig, hvordan du vil drage fordel af din rengøring. En ren desk gør for en mere produktiv og mindre stressende arbejdsmiljø, så hvorfor ikke springe frokost og få rengøring?

Instruktioner

•Opret steder for alt roder dit skrivebord, før du forsøger at rydde op i dit skrivebord.

•Rengør ud dit kabinet, således at det er igen brugbar fil. Når arkivskab er en rod, er det nemmere for dig at stable filer på dit skrivebord end at proppe dem i en bristende arkivskab. Få dine filer under kontrol, så det er hurtigt og nemt for dig at placere noget inde. Du vil blive motiveret til at tage det ekstra skridt til at placere en fil i kabinettet, når du ved, at gøre så ikke vil være svært.

•Fjernelse clutter fra mail, som piles på dit skrivebord. Vedhæfte magnetiske mail bakker (tilgængelig på office levering butikker, eller tjekke med din office manager) på forsiden af dit skrivebord eller på siden af din arkivskab. Gøre magasinerne nem adgang, så du vil være tilbøjelige til at bruge dem. Erobre mail bunke vil gøre en mærkbar forskel i niveauet af messiness på dit skrivebord.

•Designate et område af dit skrivebord til at huse materialerne du skal på en regelmæssig basis. isse vil variere alt efter linjen i arbejde, du er i. Bare vær sikker på at du har tildelt en sektion af pult hen til dem, så at du vil være i stand til at finde og bruge dem, når du har brug for dem. Du vil være meget mere effektiv, når du ikke behøver at grave gennem alt i office bare for at få dine hænder på en videnskabelig lommeregner eller en synonymordbog!

•Hold en trådkurv på en nærliggende hylde til at holde alle de papirer, som du ikke har tid til at placere i et passende sted. Nogle af de ting, der kommer på tværs af dit skrivebord vil ikke have et hjem i dit organisatoriske system. Det er vigtigt at anerkende dette og give disse diverse genstande en landing sted, som du kan holde pæn og ordentlig.

•Rengør op dit skrivebord, når du har oprettet opbevaring områder for at holde det hele. Arbejde gennem hele skrivebordet, indtil alt er i sin udpegede sted. Når du har renset op dit skrivebord, forpligte sig til at rense det regelmæssigt, og du behøver ikke at springe frokost igen bare for at tage sig af dit skrivebord.

Tips & advarsler

  • Når du er færdig med at rydde op, tørre bordet ned med en multi-purpose renere til at gøre det ekstra ren.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com