Hvordan til at identificere nedarvede træk på en Rose

February 2

Roser, ligesom alle andre levende ting, deler visse egenskaber med deres forældre. De har både recessiv og dominerende træk. Recessive træk vises kun hvis begge forældre roser indeholdt disse træk, mens dominerende træk dukke op med kun én forælder luftfartsselskab. En tredje række træk er hverken dominerende eller recessiv, men kombinerer med lignende egenskaber til at skabe en helt ny karakteristisk. Som din roser vokse og blomstre, kan du bestemme, hvilke førstegenerations roser bestøvet af anden generation med et diagram, træk.

Instruktioner

•Skriv ned de følgende egenskaber på tværs af toppen af papirtypen gitter, placere hver egenskab i en grid square: farve, bloom størrelse, blade størrelse, bladform og torne.

•Optag alle data til din første generation af roser. Hvis du har flere farver ved siden af hinanden, Bemærk deres placeringer. Dette hjælper dig med at forudsige, hvad farver anden generation kan være. Bladform omfatter vene arrangement og uanset om de er lange og tynde eller korte og fedt.

•Tillad din roser at bestøve med vinden og insekter og gå til frø. Holde dine træk poster et sted du kan finde dem under den næste blomstrende sæson.

•Undersøg anden generation af roser, optagelse af de samme træk som den første generation. Undersøge bladene og stilke med et forstørrelsesglas, så du kan se den nøjagtige form af blade og stængler har torne eller torn knopper.

•Wait en anden sæson og optage træk af tredje generation roser. Her vil du kunne fortælle hvilke træk er dominant, recessiv og neutral. For eksempel, hvis du plantede røde og hvide roser sammen og kun fik pink og rød i anden generation, kan tredje have hvide i det igen.

Tips & advarsler

  • Roses blande ofte farver i stedet for en farve ved at overtage en anden. Hvis du vil virkelig usædvanligt steg farver, mikse og matche dem hver sæson, vil optagelse, hvilke farver der er dominerende, så du ved hvilken farve dukke op den mørkeste.
  • Tage billeder af dine roser hver sæson, så du kan sammenligne dem med de efterfølgende generationer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com