Zone 6 og brogede buske

February 2

Zone 6 og brogede buske

Brogede buske skal være i stand til at modstå vintertemperaturer ned til minus 10 grader Fahrenheit for at overleve i US Department of Agriculture hårdførhed zone 6. Lommer og skår af zone 6 kan findes på tværs af USA fra West Virginia gennem Ohio til Oklahoma, New Mexico, Californien, og op gennem Oregon og Washington. Tjek din hårdførhed zone omhyggeligt for at sikre du er placeret i zone 6 før du køber din brogede buske.

USDA plante hårdførhed zoner

USA 's nationale Arboretet USDA plante hårdførhed zone kort er et nyttigt redskab til bestemmelse af lokale hårdførhed zoner. Mange andre faktorer, dog bestemme vækst og tilpasningsevne af planter. Overveje faktorer som vind, jordtype, jord fugt, fugt, sne og vinter solskin, ud over hårdførhed zonen, før du køber brogede buske i landskabet.

Buksbom

Buxus sempervirens variegata er en Bredbladet stedsegrøn Buksbom busk med brogede blade. Det vokser til en højde på 3-5 fod og bredde af 3 til 4 fod. En fuld sol eller del skygge udsat er fint for denne busk, men det fastholder mere attraktive løv når plantet i delvis skygge. Plante det i en placering, der giver beskyttelse mod barske vinter vind, der kan skade løv. Det kan dyrkes i gennemsnitlige jord men foretrækker sandet lerjord.

Butterfly Bush

Harlekin butterfly bush (Buddleja eller Buddleia davidii "Harlekin") vokser til en højde på 5 til 6 feet tall. Løvet er grøn med hvide kanter. Denne brogede busk producerer 6 til 8 tommer lange pigge af røde blomster fra juli til September. Det er let at vokse i gennemsnit jord, der dræner godt med en fuld soleksponering. Sommerfugl buske kan blive invasive i nogle områder. Tjekke med den lokale county udvidelse kontor til at bestemme dens invasive potentiale i området.

Blank Abelia

Blank abelia (Abelia x grandiflora) Panache sølv jubilæum og Minipan gyldne jubilæum har brogede blade. Panache sølv jubilæum blade er lysegrønt med en rød nuance i centrum og sølv til creme kanter. Minipan gyldne jubilæum har lyse grønt løv med cremet til gyldne gule kanter. Begge typer af blanke abelia producere 3/4-inch, hvide blomster fra foråret til at falde. De kan vokse til så høj som 3 fødder men generelt kun vokse til 1 1/2 fod høje i USDA zone 6. Francis Mason kultivar kan vokse til 5 fod høj og blomstrer i hvide eller blegt pink. Dens blade er gul-grøn, med lyse gule kanter. Blanke abelias foretrækker økologisk jord, der dræner godt i fuld sol men kan dyrkes i delvis skygge.

Viburnum

Europæiske cranberrybush Kvalkved (Viburnum opulus) Kristy D., også kendt som Padderok, har 7 modne højde. Dens blade er grøn, med stænk af fløde. Doublefile Kvalkved (Viburnum plicatum var. betydningsfulde) Shasta brogede vokser til over 10 fod høje. Løvet er grøn med gul-grøn kant. Wayfaringtree Kvalkved (Viburnum lantana) Padderok har grønne blade med stænk af gul over hele bladets overflade. Det vokser til mellem 10 og 15 fod. Disse viburnums producere hvide blomster i maj eller tidlig juni efterfulgt af røde bær. De foretrækker loam men kan dyrkes i de fleste typer af jord. De vil vokse lige så godt i fuld sol eller halvskygge.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com