Hjemmelavet magasin opbevaring ideer

June 22

Blade er i dag chock fuld af gode oplysninger, der er svært at skille sig af med. Problemet er at finde en måde at gemme dine magasiner, så du kan nemt henvise til dem i fremtiden. Mens der er mange storage-systemer, der kan købes online og i kæder, kan du gøre din egen simple, billige og praktiske hjemmelavet magasin storagesystemer i bare et par timer.

Dekorative fil kasser

Filen bokse kan købes hos din lokale kontor forsyning butik. Disse tunge, låg Pap opbevaringskasser er meget holdbare og kan stables, og de kan hjælpe dig med at organisere dit magasin samling, enten i hængende filmapper eller mellem fil separatorer. For at tilføje en designer touch til disse plain-søger kasser, overveje dækker dem med indpakningspapir, væg papir eller scrapbog papir eller med farverige stof.

Plakat pap kasser

En meget effektiv måde at gemme magasiner er at skære en plakat bord i halve og Hæft tre af de fire sider af de to stykker sammen. Derved skaber en stor, holdbar og nem at butikken "mappe" du kan glide din magasiner i. At yderligere organisere dette system, Opret en mappe til hvert abonnement du har og indsætte en kopi af et magasin dække på forsiden, så du kan nemt finde hvad du leder efter i fremtiden.

Repurposed brev eller fil Rack

Du kan oprette en unik hjemmelavet magasin lagersystem ved genanvendelse en gammel brev eller fil rack. For en designer ser, decoupage på ydersiden med nogle af dine foretrukne magasin fotos, eller farvekode individuelle slots til at differentiere, hvor hvert magasin går.

Stof mapper

Oprette iøjnefaldende hjemmelavet magasin opbevaring ideer ved at oprette simple stof mapper. Dækker almindelig plastik dokument beskyttelse mapper med munter stof og erstatte standard gummi slips med en dekorativ bånd. Du kan endda brodere navn af bladet på forsiden af stof til at hjælpe med organisationen.

Væg-hængende opbevaring

Chancer er, du har nogle magasiner med imponerende, farverige dækker--så gå videre og bruge dem som en del af din indretning. Ved hjælp af wide-band bånd (1/2 til 1 - tommer i bredden), gøre en "bøjle" for din favorit magasiner ved at køre båndet langs midten inde del af magasinet rygsøjlen. Binde sløjfen i en bue og suspendere magasinet på din væg fra en dekorativ krog. Du kan loop flere magasiner med forskellige længder af bånd omkring en enkelt krog eller tilføje flere kroge til et større visningsområde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com