Hvordan man samler en Harborside håndklæde stang

February 2

Badeværelse plads savers som håndklæde stænger hjælpe dig med at få flere kilometertal ud af små badeværelser. Harborside håndklæde stang hænger over bagsiden af dit badeværelsesdøren, så du ikke behøver at bore huller i væggen eller bekymre sig om nivellering rack. Det er alt gjort for dig. Med en hjemlig billedet af et fyrtårn pelican og skibet, dette håndklæde stang tilføjer en varm personlige touch til dit badeværelse og giver dig en praktisk sted at opbevare håndklæder. Montage og tager en hurtig minutter.

Instruktioner

•Vælg det rigtige sted for din Harborside håndklæde stang. Denne enhed hænger over døren, så du skal have en flad dør at knytte det til. Fransk eller skydedøre ind i badeværelset vil ikke arbejde. Med en bredde på 21 inches Brug denne rack plads nok, så badeværelse skab døre ikke fungerer muligvis, hvis de er for snæver.

•Tag håndklæde stang fra emballagen. Det kommer allerede samlet, så du ikke behøver at sammensætte håndklæde stang.

•Hold stangen så kroge i øjnene. Skib og fyrtårnet på håndklæde stang ansigt bør være oprejst.

Hæng håndklæde stang over døren så rack er centreret på døren.

•Kontrollér, at du kan stadig lukke og åbne døren med Harborside håndklæde stang installeret. Du skal kunne lukke døren fast og åbne det igen. Hvis døren sticks, finde en anden dør, der tilbyder mere plads mellem toppen af døren og rammen og installere dit rack der.

Hæng håndklæder på enhedens vandrette træpinde. Mens du kan hænge et badehåndklæde på det, er dette rack designet mere for håndklæder og vaskeklude.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com