Hvor hen til plan en gårdhave

February 2

Mursten eller sten patios ser godt ud, men at få dem niveau er en virkelige trick. I modsætning til beton med hældte terrasser, mursten ikke kan finde deres eget niveau, så du kan ende op med en bølget, vippe overflade, der ikke rumme græsplæne stole meget godt. Hvis du får din sand underlag helt niveau først, vil der niveau hele terrassen. Hvordan kan du lægge en plan på sand og få en ægte læsning? Denne plan er afhængig af satsningen en '' web'' af strenge et par inches over den sand underlag, nivellering strengene, og bruger det som en guide til niveau sandet. Dette kan bruges til nybyggeri gårdhave eller til igen at gøre din eksisterende terrasse ved at trække op alle pavers og æglæggende nye sand under dem.

Instruktioner

•Klart ud området hvor terrassen vil være. Spredt i sandet over området i en dybde af omkring tre inches. Brug din Sneskovl til at trække over sandet, at få det som tæt på niveau, som du kan ved visuel bedømmelse.

•Pound træ stakes på hvert hjørne, lige inden for kanten af sandet. Derefter pund ekstra stakes på midten af hver side af området, således at hvert spil har en tilsvarende indsats på tværs af gårdhaven.

•String sejlgarn mellem indsatserne på kanten, så det følger formen af området. Strengen bør være nogenlunde seks inches over sandet. Også streng sejlgarn mellem de modsatte hjørner og stridende parter, danner et kryds og tværs mønster over hele terrassen. Sørg for at strengene er trukket stramt, så de er så lige som muligt.

Hæng din streng-niveau på snor mellem to af indsatserne på omkredsen. Skub strengen op eller ned på indsatserne, indtil streng-plan viser, at det er en lige linje. Gentag processen for hver span af strengen mellem stakes, herunder dem, der spænder over midten af gårdhaven, så hele "web '' af strengen er niveau.

•Med båndet måle peger ned lodret, måle fra strengen til sand på forskellige punkter til at bestemme, hvad de mest almindelige afstand. Beslutte, på hvilken afstand du vil bruge som din standard. Det bør være omkring seks inches, baseret på hvor du oprindeligt placeret strengene. Slå sig ned på ét nummer og bruge det konsekvent i hele.

•Med din skovl, glat og justere sand for at få det hele til seks inches nedenfor strengen. Passe på ikke for at forstyrre strengen med skovl.

•Når du har sandet, så du kan som målt fra strengen, spray hele området med slange, ved hjælp af de fineste spray indstilling så det ikke bevæger sig overfladen af sandet. Sættetid området godt, lad det tørre og derefter gentage processen gange mere for at gøre det muligt at bilægge og kompakt helt. Når tør, er det klar til terrassen asfaltudlæggere.

Tips & advarsler

  • For at bestemme kubiske optagelserne af sand behov ved at tage de firkantede optagelser af området og dividere med fire. (dvs., hvis dit område er 10 af 10 fødder, eller 100 kvadratfod, skal du omkring 25 kubikfod af sand)

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com