Hvordan at slippe af Cordyline planter

February 3

Dyrkes for deres smukke og farverige blade, er cordyline planter fælles container planter, som kan simpelthen smides ud, når du ønsker at slippe af med dem. Da cordylines er tropiske planter, de kun dyrkes udendørs i haven i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 10B til 11. Fik befri slippe af udendørs planter er ikke helt så let, men stadig ikke svært.

Instruktioner

•Klippe cordyline ned til jorden med et par sakse. Holde skære det tilbage, når løvet begynder at vokse. Til sidst, vil cordyline sulte ihjel fra ikke at være i stand til photosynthesize sollys.

•Applicer herbicid nonselective, der indeholder glyphosat på cordyline blade, efter etiketten instruktioner. Det vil dræbe de fleste af anlægget efter den første ansøgning. Hvis nogle af cordyline regrows i et par uger, spray det igen. Men vær forsigtig, glyphosat vil dræbe andre planter, at det rører.

•Dig en cordyline plante op af jorden. Grave omkring bunden af planten omkring 6 til 8 inches og skåret under rodklumpen at fjerne cordyline fra jorden. Hvis nye skud vises bagefter, opgrave de resterende rødder. Du kan også skære nye vækst eller anvende glyphosat, som beskrevet i trin 1 eller 2.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com