Apple vinter nedkøling krav

February 3

Apple vinter nedkøling krav

Æbler er en usædvanlig sund frugt; de drage fordel kolesterol, og er blevet kaldt naturens tandbørste. Æbler har udviklet sig til mange forskellige sorter. For at dyrke nogen af disse æbler, skal træet opleve en periode med kold; Dette kaldes kravet chill.

Høj Chill æbler

Høj chill refererer til æbler, der kræver en længere periode med kold. Temperaturen skal være under 45 grader Fahrenheit på et tidspunkt mellem November og februar. Mange høje chill æbler vokser bedst på 800 eller flere timer, men vil tolerere en 600-time minimum chill. Gala, lækker rød, lækker gylden og Fuji er blot nogle af de æbler, der passer til denne kategori. Disse er nogle af de sødere æbler. Galas er nogle af de første æbletræer at udvikle ud af den høje chill, og er lækker i desserter. Folk forsøger at dyrke høj chill træer i varmere regioner vil skulle vente længere på deres frugt, fordi det vil tage disse træer længere tid at nå deres isnende krav. Disse æbler er ideel til folk, der bor i bjergene eller andre højder over 4.000 fod.

Medium Chill æbler

Medium chill æbler har en afkølende krav mellem 450 og 700 timer i temperaturer under 45 grader F. Nogle af de sorter, der er inkluderet i kategorien mellemstore chill er Granny Smith, Sundowner, Pink Lady, Akane og Gravenstein. Akane og Gravenstein optræder tidligt i den blomstrende sæson, men de andre er sent bloomers. Disse sprøde, saftige sorter er store valg for højder

mellem 2.500 og 4.000 fod.

Lav Chill æbler

Lav chill krav æbler formilde dem, der ønsker at dyrke æbler i varmere klimaer. Hårdførhed zoner 9 og 10 modtager mellem 100 og 600 køling timer. Mange æblesorter kan dyrkes på omkring 300 køling timer. Nogle lavt chill sorter omfatter Dorsett Golden, Anna, Ein Scheimer, Tropic Mac og Tropic sød. Alle disse sorter blomstrer tidligere i sæsonen, i midten af juni til juli.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com