Sådan Unclog et Toilet, når et stykke legetøj var skyllet ned

February 3

Normalt, er toilet træsko forårsaget af objekter, som du ønsker at gå ned på toilettet afløbsrør og ind i kloaksystemet. Når et barn har droppet legetøj ind på toilettet og tømte det, tvinger legetøjet ind i afløbsrør, vil du faktisk nødt til at hente legetøj i stedet for at tvinge det yderligere ned på toilettet afløbsrør at sikre, at du ikke har et problem ned linjen, tvinger endnu mere intensiv og mere dyre reparationer.

Instruktioner

•Sæt gummi slutningen af en stemplet over åbningen i bunden af toiletkummen. Tryk op og ned på den stemplet håndtag for mindst 30 gentagelser, så fjerne stemplet og kontrollere toiletkumme for at se, hvis legetøjet har gjort sin vej tilbage i skålen.

•Brug et par tænger til at forstørre krog i slutningen af et toilet snegl, ved at annullere den sidste spole på sneglens linje før krogen. Feed krog enden af sneglen ind i hullet i bunden af toiletkummen.

•Når sneglen ind på toilettet afløbsrør indtil du føler modstand. Drej håndsvinget på sneglens håndtag hårdt flere gange, derefter begynder tilbagetrækningskraften snegl fra den toilet afløbsrør.

•Drej pedalarmen på sneglens håndtag langsomt som du trække sneglen. Pas på at ikke gå for hurtigt, eller legetøjet vil falde sneglens krog, og du bliver nødt til at starte forfra.

•Tag legetøj fra den toiletkummen. Skylle toilettet igen for at sikre ingen andre træsko findes i afløbsrør.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com