Hjem retsmidler til at fjerne mørke pletter

June 23

Hjem retsmidler til at fjerne mørke pletter

Mørke pletter på overarmene, ansigt eller fødder, kan mens betragtes som uskadelige, være en årsag til forlegenhed. Mørke pletter vises for en række årsager. De mest almindelige mørk hud pletter kaldes fregner. Disse kan dannes, når huden er overeksponeret for sollys. Midaldrende folk er tilbøjelige til alderspletter, der er forbundet med en overeksponering for ultraviolet stråling. Leveren fejl forårsager også brune leverpletter vises på huden. Forskellige hjem retsmidler kan effektivt håndtere disse og andre mørke pletter, og fade eller muligvis eliminere dem.

Aloe Vera

Aloe Vera er en plante, der har regenererende egenskaber. Den vokser i form af en saftig plante med kødfulde blade. Aloe Vera ekstrakt forekommer naturligt i gel form. Regelmæssig anvendelse af Aloe Vera begynder gradvist at regenerere huden og nye celler til at erstatte gamle. Mørke pletter fade normalt automatisk, når visne hud er erstattet. Oftentimes forlader bumser og bumser på huden spotting og mærker. Anvende Aloe Vera gel på en udbrød bums at undgå dannelsen af sådanne pletblødning.

Glycerin-baserede cremer

Glycerin bruges til at forynge cellerne tilbage til deres oprindelige tilstand. Ifølge Brenda L. Waters i den "håndbog for obduktion praksis", blev mumier i det gamle Egypten udarbejdet med anvendelsen af glycerin. Det var anvendes som konserveringsmiddel i forberedelsen af mumier og gnides hen over huden af lig hvis organer blev renset internt.

Et stort udvalg af glycerin-baserede cremer er almindeligt tilgængelige i butikkerne. Anvende glycerin creme på et berørt område gør celler regenerere, til sidst fading væk mørke pletter. Det er vigtigt at anvende glycerin cremer om natten, så sollys ikke påvirker den helbredende proces.

Alternativt, Tilføj et par dråber glycerin til en creme, der passer til hud skrive og anvende som krævet.

Citron

C-vitamin er et naturligt blegemiddel og kan bruges til at blegne steder. Lemon er den mest tilgængelige kilde til naturlige vitamin C. Skær en citron i to halvdele og slippe dem i et glas vand i mindst 12 timer (uden at klemme dem). Fjerne fra vandet og gnid de klippe dele af halvdele på huden og lad tørre på huden i et par timer. Denne behandling starter en proces, der gør huden selv ud i tekstur og tone. Mørke pletter fade i sidste ende til at matche den tilstødende hud.

Solcreme

Forebyggelse er bedre end helbredelse, når det kommer til steder. Regelmæssigt anvende solcreme beskytter huden mod skadelige ultraviolette stråler. Sollys er også en af de største årsager til hudens pletblødning. Mørkfarvning proces startes ikke, hvis huden er godt beskyttet mod sollys. Solcreme bør også anvendes regelmæssigt efter mørke pletter fjernes kemisk for at undgå deres gentagelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com