Hvordan at vælge rullesten farver

February 3

Hvordan at vælge rullesten farver

Tagdækning helvedesild er lavet af forskellige materialer herunder asfalt, ler og træ. Uanset hvilken type af rullesten vælger du, farvevalg skal være en af de vigtigste overvejelser. Ud over at tilføje eller forklejne det generelle udseende af dit hjem, kan shingle farver rent faktisk forbedre energieffektiviteten, samt. Som en bred vifte af rullesten farver er tilgængelige, skal du overveje alle fordelene og negativer af rullesten farver før du foretager dit valg.

Instruktioner

•Læs bygning retningslinjer for din homeowner's association, hvis det er relevant. Nogle boligejer aftaler Angiv hvilke farve helvedesild kan du installere.

•Look på højden af huset eller bygge og vælge en lys rullesten farve, som hvid, hvis huset er kun én etage og lav til jorden. Den lysere farve gør huset synes større. Hvis huset er høj med flere historier, vælge en mørkere rullesten farve, såsom sort, til at gøre huset synes mindre om indførelse af.

•Match rullesten med farven af den udvendige hus maling eller trim. For eksempel, hvis du har grøn udvendige maling, kan røde helvedesild se ud af sted, mens brun eller tan helvedesild vil supplere den udvendige farve.

•Pick en rullesten farve baseret på temperaturer i regionen, du lever. Hvis du bor i et meget varmt område i landet, vil at vælge en hvid eller lys-grå rullesten reflekterer sollyset og skabe et hjemsted køligere. Hvis du bor i et område, hvor vintrene er meget koldt, vælge en sort eller mørk-grå rullesten, der absorberer varme til at varme interiør og at smelte sne hurtigere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com