Sådan installeres et badekar karret væggen Kit

June 23

Sådan installeres et badekar karret væggen Kit

En ny badekar surround frisker udseendet af dit badeværelse og bringer det op til dato. Badekar omgiver er tilgængelige i et stort udvalg af farver og priser inden for de fleste budget rækkevidde. Priserne for omgiver reguleres af tykkelsen af de anvendte materialer til fremstillingen heraf. PVC-plast paneler er meget fleksibel og den billigste. Thermal-plast enheder normalt har præformerede sæbeskåle og hylder støbt ind i panelerne og prissat i mid-range. Den dyreste badekar væg kits presses glasfiber og er meget holdbare.

Instruktioner

•Tag hane trim og karret tud. Lirke ud af indeks hætten i centrum af hane håndtag. Fjern skruerne fra vandhaner og trække håndtagene ud. Fjern skruerne i vægpladen og forsigtigt lirke løs fra væggen. Føle for en forsænket område på bunden af karret tuden. Skruen, sikring af tuden med en unbrakonøgle. Karret tud, der ikke har en forsænket område er skruet på; Brug håndtagene tænger indsat i tuden åbning for at Skru denne type af tud fra røret brystvorten. Bruge en skruenøgle til at fjerne brusehoved; pad kromfinish med en klud for at undgå skader.

•Tag keramiske fliser hvis flisen har løsnet i områder. Reparere wallboard efter fjernelse af flise med drywall sammensatte og sand glat efter tørring. Anvende en frakke af plet-drab primer at forsegle væggen.

•Installer forpladsen trim stykker. Disse stykker klæbes fast til væg langs de forreste kanterne på badekarret. Skære stykker på størrelse med en nedstryger. Skræl væk papiret opbakning og overholde trim brikkerne på plads.

•Draw en plumb linje opad fra forsiden trim stykker, ved hjælp af en 4-fods niveau. Dry-fit panelet ende til ende af karret området overfor vandhaner. Trim de nederste kanter af panelet med en fil eller bælte sander, hvis området karret er på pladsen. Sand ud i små intervaller indtil passer er tilfredsstillende. Anvende perler af silikone klæbestof til kanten af panelet inde skum tape. Anvende yderligere lim på midten af panelet og bag enhver præformerede sæbeskåle. Skræl beskyttelsespapir off skum tape og tryk panelet på plads, arbejder fra bunden opad.

•Measure bagkant af karret og markere en linje på center. Mark midterlinien af forsiden af panelet tilbage badekar. Anvende silikone limen på kanterne og midterste dele af bagpanelet. Fjern papiret opbakning fra omkredsen skum tape. Match centrum linje mærker og tryk panelet på plads på væggen, arbejder fra bunden opad.

•Measure fra lodline for enden af karret området hvor vandhaner er placeret og markere åbninger for vandhaner, brusehoved og badekar tud. Måle omhyggeligt og dobbelttjekke dine målinger. En anden metode for varetagelse af en præcise mønster for udskæringer er at bruge pap til at oprette en skabelon for udskæringer. Brug en hulsav til at skære ud åbninger i panelet. Anvende lim, fjerne papiret fra skum tape, og tryk på panelet på plads. Caulk omkring alle kanter og sømme af badekar surround. Installer hane håndtag, badekar tud og bruser hoved.

Tips & advarsler

  • Har en hjælper ledige til at justere og tryk paneler på plads.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com