Hvordan man laver rejst kasser for en køkkenhave

February 5

Uanset om du mangler haverum, har dårlig kvalitet jord eller blot ønsker at dyrke grøntsager i et højbed, bygger boksen højere end den omgivende jord giver dig mulighed at øge udbyttet ved at dyrke flere planter i mindre rum. En hævet vegetabilske boks indeholder også andre fordele såsom reduceret jordpakning, frostsikring, færre ukrudt og tilgængelige havearbejde for folk med svage ryg eller begrænset mobilitet. Bruge længder af 2-ved - 4 - 2-af-6 - eller 2-af-8-tommer tømmer, afhængigt af hvor højt du ønsker at gøre sengen, eller endda liggende tømmer for at oprette funktionen dekorativ endnu funktionel havearbejde over det ønskede sted.

Instruktioner

•Mark grænserne for den rektangulære seng over det valgte stedet i din yard med pulveriseret kridt. Brug et målebånd til at bestemme længden og bredden af boks, og Marker linjerne så lige som muligt ved hjælp af kridt. Ideelt, holde sengen op til 4 fod bred og lang og høj som du ønsker. Begå seng længere end 10 fødder hvis bruger tunge landskab tømmer.

•Tag græs eller sod inden for den markerede kontur ved hjælp af en skovl. Også fjerne ukrudt, plante murbrokker og sten og indsamle i en trillebør.

•Opret ramme for den højbed. Cut to identiske længder af 2 x 6 tommer konstruktion tømmer i din ønskede bredde (højst 4 fødder) ved hjælp af en hånd så og holde til side. Også skåret to identiske længder ved hjælp af den samme tømmer til den ønskede længde af den højbed.

•Saml længder til at danne en fire-sidet æske, ved hjælp af en række af fire til seks 4-tommer pyntede skruer i hvert hjørne. Skrue hjørner af strukturen sikkert så boks-lignende ramme er stabil.

•Sæt kasselignende rammen over den markerede disposition for det over det valgte stedet. Flytte jorden til en dybde af 6 inches fra den ene side af højbed til anden siden og blandes shovelfuls af organisk materiale, såsom kompost eller gylle under den udgravede ende. Flytte jorden tilbage på toppen til at dække det organiske materiale og Gentag processen for anden siden.

Tips & advarsler

  • Hvis bruger landskabspleje tømmer for at skitsere den højbed, grave en grøft omkring kridtet skitse så bred som landskab træ men 6 inches dyb. Hæld en 2-tommer-tykke lag af knust grus over bunden af renden til at bistå dræning før om fire længder af pre-cut landskab timbers over det. Butt hjørner af tømmer. Bore 1/2-tommer-dækkende huller gennem toppen længder af tømmer, fordelte 24 inches fra hinanden. Indsæt en længde af armeringsjern i hver pilot hul og køre det gennem træ og jord nedenfor ved hjælp af en forhammer, så dens øverste hviler flush mod skoven.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com